Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Queen of Another Space

Mój facet powiedział, że oprócz kobiet...

Polecane posty

Gość Queen of Another Space

...pociągają go również mężczyźni. Jestem w szoku i chyba skończe ten związek. Co byście zrobiły na moim miejscu? :/

Gość
to normalne , on po prostu sie do tego przyznał :]

Gość kastratka
wkurzają mnie faceci, sami hipokryci

Gość sgasdgsa
przerwa ma rację. wśród mężczyzn podobnie jak wśród kobiet ok 30-35% to homo i biseksualiści. jak wiadomo do biseksualizmu przyznaje się więcej kobiet niż mężczyzn bo mężczyźni bi są strącani na margines społeczny.

No dobra, ale pozostaje kwestia jego wierności, skoro jej o tym mówi to po co? Aby być szczerym czy aby później nie było "a nie mówiłem? Bzyknąłem się z nim, ale wiedziałaś że to lubię".

Gość
moje wytlumaczenie jest takie same jak pomarańczy wyżej tylko liczby bym powiekszyła do 99 % :classic_cool: :> z tym że pociąga go pewnie też np doda ale to nie znaczy że Cie z jakims facetem zdradzi :( ale skoro juz zrobił ten pierwszy krok mówiac Tobie o tym to pewnie ma ochote na trójkącik :] ale zgódź sie na dwie pary:]

Gość dfgs
przerwa robi i czworokąty, pięciokąty i wszystkie inne n-kąty w miarę możliwości:classic_cool:

Gość
nie :( ja tylko interpretuje słowa chłopaka dziewczyny :( moge sie mylić jak stad ode mnie do Ciebie