Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróciłam z piwa

Wszyscy napierdzielają na teściów, a po cholerę z nimi zamieszkują

Polecane posty

Gość wróciłam z piwa

wkurzają was osoby mieszkające u teściów i narzekające na nich? Ja mam wśród znajomych kilka par które nonstop narzekają na mieszkanie z teściami, a jak pytam czego się nie wyniosa to słyszże że szkoda kasy.

Gość no bo tak juz jest...
fajnie jak teście ciężar rachunków z garba zdejmą, ale tylko to im wolno zrobić, wtrącać się w nasze życie nie wolno!!!!

Gość cudowna teściowa
Ja też przeżyłam różnego typu sytuacje... Najbardziej mnie wkurzyli młodzi po narodzinach wnuczki - nic mi nie wolno było! Nawet na spacer alejkami naszego ogrodu! W końcu powiedziałam basta!!!! nie oczekujcie ode mnie pomocy... Po pół roku prośba, niech mama zajmie się wnuczką, codziennie przez 10 godzin. Podziękowałam za zaufanie,którym mnie obdarzyli, fakt,doczekałam się słownej pochwały! Podziękowałam również za możliwość opieki nad wnusią, ułożyłam sobie już życie wg innych wzorców. Młodzi przez 2 lata nie odzywali się do mnie. Po 2 latach znów znaleźli do mnie drogę - mieli interes do zrobienia... Podziękowałam znów za pomoc... Dzisiaj nie odzywają się znów do mnien i tak minęło 9 lat... Jestem matką, ale nie mam dzieci, jestem babcią, ostatnio swoja wnuczkę widziałam 5 lat temu...

Gość popieramm
też mnie to wkurza, to ich decyzja ze z nimi mieszkają... niech sie ciesza ze mają taką możliwość. skoro nie odpowiadają im osoby z któryi mieszkaja to niech sie wyniosa... szkoda kasy... heh no wiadomo ze szkoda ale zawsze jest cos za cos... chcesz oszczedzac to musisz przyjac zasady panujace w czyims domu takie jakie on dyktuje.

Gość wróciłam z piwa
no właśnie, szkoda że więcej teściowych się nie wypowiada, ale pewnie więcej synowych korzysta z internetu i są nierówne szanse. Zawsze jak widzę jakąś wypowiedź teściów lub kogoś z rodziny gdzie wprowadziło się do domu młode małżeństwo to nie są to pochwalne komentarze, a również pełne goryczy. Sama miałam epizod mieszkania z teściami i było fatalnie, ale tylko dlatego że nie czułam się jak u siebie i mnie to przybijało, mój jedyny problem do którego sprowadzało się wszystko inne. Krzywda mnie z ich strony nie spotkała.