Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kumka-gumka

spicie juz,czy jeszcze nie?

Polecane posty

juz ktoras noc z kolei mam przerabana,niby zasypiam normalnie,ale 3-4 rano musze wstac,za cholere nie moge juz usnac. Normalnie jakas masakra,potem chodze jak neptyk przez caly dzien ,na niczym nie mogac sie skupic. Moze to ta zblizajaca sie jesien?

Gość MOŻE I JESIEŃ...
...ALE MOŻE TO BYĆ ZBLIŻAJĄCA SIĘ PEŁNIA KSIĘŻYCA. zwal sobie konia, a wszystko wróci do normy :)

Gość MOŻE I JESIEŃ...
OJ...to wsadz sobie ogórka, albo niech kot zrobi Ci minetkę... spoko:)

Gość gumka chodz cie naciagne
:P

stres z pewnoscia,kto dzisiaj nie odczuwa stresu?,ale to w dzisiejszej dobie juz chyba norma,bo to nieodzowna czesc naszego zycia. Zeby bylo ciekawiej,to biore po pol tabletki uspakajajacej na noc,a i tak nic nie pomaga.

Gość brakuje Ci chłopka i tyle

Gość oj to chłop nie do gadza

Owszem,dogadza. Ja nie narzekam na zycie seksualne,nawet seks nie pomaga na moja bezsennosc. Ale moglam sie spodziewac takich komentarzy o tej porze,bo wszyscy normalni chyba spia.

Gość witaj w gronie nienormalnych

Gość kumka -gumka
wcale sie nie wypieram,w kazdym z nas dzrzemie jakas dewiacja. Ale z innej beczki ,wlasnie slyszalam jak mozna zarobic niezla kase,chcecie wiedziec? Aha,dla jasnosci,zadne naciagactwo,legalna kasa.

A gdzie tam,nie bawie sie w takie czary. Dobra,powiem Ci,dowiedz sie na poczatek ktora ulica w Twoim miescie jest najwyzej ubezpieczona,ale pewnie to bedzie jakas czesto uzytkowana. Jezeli ktos zlamie sobie jakas czesc ciala na takiej ulicy,to nalezy mu sie odszkodowanie od zarzadcy takiej ulicy,a to kwoty nie male ,bo wahaja sie od 20-50-ciu tys. Zalezy wlasnie od tego,na ile jest ubezpieczona taka ulica czy deptak.

Gość SRATY TATY DUPA W KWIATY

Heheheh hmmm, moglabym sie lamac co miesiac dla takiej kaski :D procztego, ze nadniach rodze dziecko, nie skorzystam :) Mieszkam przy najwiekszej chyba ulicy w miescie, w samym centrum :P

Szkoda,ze nie mozna sie zamienic na sen,oddalabym Ci swoj,czyli prawie nocne wstawanie,a Ty Twoj,i bylo by sprawiedliwie. A tak,dupa,Ty sie meczysz bo musisz wstac,ja sie mecze bo nie moge spac.

Nie musze, ale chce wstac, bo i tak mnie chlopak wybudzil, a zaraz sie poloze nagodzinke i pozniej sprzatne w domu, bo czuje, ze dzis urodze :D

Ja mowie calkiem serio,dowiedzcie sie jak bedziecie mieli okazje. Moj sasiad skrecil noge na glownym deptaku w moim miescie,zlozyl skarge do urzedu miejskiego,a ze byl ubezpieczony to dostal z pzu 2300zl, z tym ze ,musi faktycznie byc cos na takiej drodze przez co mozna zrobic sobie krzywde np.wystajaca kostka brukowa czy jakas dziura,nalezy wezwac wtedy straz miejska i pogotowie,ewentualnie samemu dojsc na izbe przyjec zglaszajac taki wypadek,to naprawde nie zarty,malo kto wie ,ze tak wlasnie jest,ja tez sie dowiedzialam calkiem przypadkiem od mojego sasiada.

Dianka,to bardzo Ci gratuluje i trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie. Masz racje,umiarkowany wysilek moze tylko pomoc przy porodzie i szybko pojdzie,zobaczysz. A wiesz co bedzie? synus czy corunia?

Haaa dziewczynka :D Wlasnie sie obudzila:) Sadze po wyginajacym sie brzuchu :) Ona wstala, a ja ide zdrzemnac sie chwilke, poki jeszce moge :)

Tak tak ,lap kazda wolna chwile,ale wiesz co,to i tak nic nie daje,nic na zapas nie odespisz,jestes zmeczona i juz,miej tylko nadzieje ,ze dzidzius bedzie spal w nocy,ja tam nie narzekalam,moja corka jak dostala papu,to przesypiala nocke,za to w dzien nic nie moglam zrobic,bo brzdac potrafil nie spac pol dnia a do tego miala kolke. Czujesz,ze cos sie dzieje,co wskazuje na rychly porod?