Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanazaczrowana

Tesknie, kocham Cię mój Tunezyjczyku....

Polecane posty

Gość zakochanazaczrowana

witam was chcę opowiedzieć wam historie która zdażyła się kilka dni temu, wyjechałam na wakacje i zakochałam się! Jego imie zaczyna się na A, z pochodzenia jest Tunezyjczykiem, pracował w hotelu gdzie mieszkałam... wczoraj wrociłam do kraju i zrozumiałam że go kocham.... nie chcę już chyba byc z moim chłopakiem....te chwile które spedzilismy razem w Sousse sprawiły że na nowo uwierzyłam w PRAWDZIWĄ MIŁOŚĆ!!! Jak teraz żyć?

Gość sadfasf
nazywał się Allah 🖐️

Gość zakochanazaczarowana
dlaczego wszytko jest dla was prowokacją????? chyba też wolałabym żeby to była ściema... ale on teraz cały czas tam jest, poznaje nowych ludzi... może też troszkę tęskni.... czy znacie przykład związku z Tunezyjczykiem????

kochasz, po kilku dn9ach znajomości, zakochałaś sie kiedy On Ci zmieniał pościel?:O

Gość zakochanazaczrowana
zakochałam się w jego podejściu do zycia, w jego poczuciu humoru, mogłabym wręcz kopulować z jego umysłem... on był niezwyczajny.....

Gość zaochana zaczarowana
byłam i będe tylko ja!!! Całemu hotelowi przedstawiał mnie jako swoją narzeczoną!!! i odwiózł mnie nawet na lotnisko!!!!! :) kocham Go... bez niego życie nie ma sensu mojego byłego nie chce chyba już po tym wszytskim, on taki nie jest

Gość zakochana zaczrowana
był tak mądry, tak błyskotliwy, czytał mi w myślach, potrafil robić takie rzeczy...

Gość zakochanazaczrowana
dziewczyny co ja mam robić? MYSLALAM ŻE skoro mam troche oszczednosci to wykupie teraz jeszcze jeden turnus... sprawdze go przy okazji i spedzimy razem troche czasu??