Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhyyyy

Depresja...Coraz wiecej osob odmawia przybycia na slub

Polecane posty

Gość hyhyyyy

Mialo byc wesele,a bedzie przyjecie...eh...Czy Tylko u mnie jest taki problem?

To ile osób w efekcie wszystkiego będzie na weselu? Bo wiesz, mało osób nie oznacza klęski :) U nas było łacznie 30 osób i wesele trwało do 6.00 :) Były i dedykacje piosenek i zabawy i tańce, więc - nie ma reguły :)

Gość Autorko a może pozwoliłaś
sobie w zaproszeniu umieścić taktowny wierszyk o tym, że nie chcecie prezentów tylko kasę? To skutecznie odstrasza gości, mnie na przykład... Co innego jak ktoś o tym wspomni, jak zapytam, a co innego jak już na wejściu oznajmia to i jeszcze w zaproszeniu...

Gość hyhhy
nie , nie... jeszcze nie znam ostatecznej liczby gosci, ale martwi mnie to, ze duzo osob odmawia, niby powody sensowne, ,,zyciowe'',ale jednak szkoda.Na zaproszeniu nie umieszczalam zadnych wierszy, kazdy daje(jesli wogole chce i ma co dac)co tylko chce,niestowne wydaje mie narzucanie tego,jaki prezent ma nam ktos ofiarowac

Gość u nas odpadło 50
z 80 zrobiło się 40. był z nami kto chciał być, zabawa była do samego rana i do tego ŚWIETNA!!! nie zamieniłabym mojego przyjęcia na żadne wielkie weselicho.Gdybym miała ten dzień przeżyć jeszcze raz to w ten sam sposób

Gość 50 procent miało być