Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosc to bzdura

Nie wierze juz w milosc.Nie ma jej.

Polecane posty

Gość milosc to bzdura

No olal mnie.Olal.Boli to cholernie.Mial byc u mnie o 21.Zero kontaktu.W domu go niema gdzies wyszedl i telefon wylaczony.Jetsem w szoku.Jak on mogl mi to zrobic. Juz teraz iwem nie warto kochac.Milosci nie ma.

Gość pisz na swoim topiku
a nie zakladasz co chwile nowy :-o

Gość latte_
Jest. Ale jak widzisz przynosi równie wiele bólu i łez, co radości..

Gość zdaje Ci sie bo rosniesz
Wyrosniesz z tego :P tego kwiatu to pol swiatu,a Ty za mloda,by tak filozowac ;]

Gość nie badz nadpobudliwa
i nie pisz bzdur :P

Gość milosc to bzdura
Tak .A ja mam wierzyc ze istnieje.Mam 27 lat. 1 zwuazek 6 lat- koniec 2- wileka milosc, owoc milosci dziecko- zostawil mnie w ciazy 3- zwiazek - on - od pol roku.Tak kochal mnie, zalezalo mu I dzis to pokazal. Jestemy z corcia chore.Mial dzis byc u nas ale na olal i dotego wylaczyl telefon. Dzwonilam do domu, odebral ojciec a go niema.Sam sie zdzwil ze dzwonie bo powiedzial ojcu ze idzie do mnie.To bylo 2 h temu a go niema.Gdzie jest w takim razie??????????U innej???????

Gość milosc to bzdura
Ake to boli.I co.Juz cale zycie bede sama,Juz nikomu nigdy nie zaufam

Gość oczywiście że miłość to bzdur
dziwny jest fakt, że ludzie jeszcze wierzą w to, że istnieje :O

Gość milosc to bzdura
Dzieki niemu uwoerzyam ze mimo to co przeszlam w zyciu moge byc jeszcze szczsliwa.Ale to tylko zludzenie.

Gość oczywiście że miłość to bzdur
I to jest właśnie najgorsze :O Miałam podobnie, wiązałam już nadzieję, że jednak nie będę samotna i się jedynie łudziłam :o Taka porażka jest ciężka do zniesienia :O

Gość milosc to bzdura
Ale po co tak kogos oszukiwac, robic nadzieje.A potem tak potraktowac.On mi powiedzial ze mnie kocha, zalezy mu na nas, cche byc tata dla mojego dziecka.A ja nie powiedzialam ze go kocham , powiedzialabym jak bylabym pewna.A teraz co zrobil.

Gość milosc to bzdura
uppp

napisz, jak się odezwie...a może coś sie stało? Nie chcę być tu jakimś czarnym aniołem, ale może jakiś wypadek, nieszczęście??

Gość milosc to bzdura
Olal mnie.Wiem o tym.Dzwonilam do jego brata i powiedzial ze poszedl z kolegami do knajpy.

Czyli to pewne, że wszystko jest z Nim w porządku, że nic mu się nie stało? a pokłóciliście się o coś? Czy było ok i nagle taka akcja z jego strony?

Gość milosc to bzdura
Poklocilsimy sie ale po tym mial normalnie przyjsc i nie przyszedl.

zobaczysz co Ci powie, no przecież w końcu musi się odezwać, no ale jesli się umawialiście a On po prostu nie przyszedł, bez ważnej przyczyny, to jest to niewybaczalne, ja bym nie wybaczyła...

Gość milosc to bzdura
To co mam zrobic?

Wygarnąć, wyrzygać...wszystko co Ci leży na wątrobie...nie mieć litości, zniszczyć słownie, zażądać spokoju...

Gość milosc to bzdura
Mam powiedziec z e to definitywny koniec???????Co mam zrobic?Jak sie zachowac? Jak przyjdzie czy sie odezwie?Zeby mial nauczke?

Gość czy to znaczy ze...
Juz nie kochasz..?

Gość no..glupia jestem...
Kochalam tego .....manipulanta!

Gość milosc to bzdura
Podejelam decyzje.Dzis mialam na to zaaaaaaaaa duzo czasu.Koniec tego " pseudo zwiazku".

Gość uaacccccccchhhhhhahahahaha
normalne, najpierw frystratka sie wscieka, ze ja facet olewa i ze jest be, a dopiero potem mowi, ze sie poklocili..... dzieci.....

Gość dobranoc babki
kochalas.... szybko sie odkochalas:D

Gość gocharadom
no sluchaj. widocznie nie znasz mezczyzn. poklociliscie sie tak?? ale mial przyjsc. ale jednak potem chcial to jeszcze przemyslec... wiedzial ze nie chce dzis z toba rozmawiac a ze i tak sie wkurzysz nawet gdyby dwolal gzecznie spotkanie.. wiec wolal "dostac bure" juz po fakcie.. po piwie i po przemysleniach a nie psuc sobie juz calego humoru od razu. Chcial byc sam a nie wiedzial jak ma ci to powiedziec zebys sie nie obrazila. Poczekaj az sam sie odezwie, wiem, bo ja tez kiedys taka bylam.. histeria i takie kombinowanie czy mu zalezy czy nie nie daje nic dobrego. idz spac i poczekaj do jutra.

Gość milosc to bzdura
Zguba sie znalazla.Byl u kolegi i pili.Powiedzialam w takim razie ze jesli koledzy sa wazniejsi niz ja mimo ze bylismy umowieni to niech sobie planuje kolejne wieczory z nim bo miedzy nami koniec.Jesli juz raz tak postapil to bedzie tak zawsze robil.On si nie zmieni.ja juz raz to przerabialam.i 2 raz niechce.

no cóż facet zachował się niepoważnie panowie niestety czasem tak mają ........... ale jeśli ty po jakimś tam wyskoku faceta piszesz, że nie wierzysz już w miłość i inne szopki- sorry też na specjalnie dorosłą nie wyglądasz