inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 ........ na tym bożym świecie tylko jedna osoba jest inteligenta JA :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 I tylko tacy jak ja powinni rządzic światem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 Wszystkich zatkało? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
--pytajnik-- 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 jestes tak wspanialy i cudowny ze az sie wszyscy boja odezwac. bije poklony na twoja czesc, o panie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 pytajniczek..... masz racje że bijesz pokłony na moją czesc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
--pytajnik-- 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 ale zauwaz ze tylko ja sie odezwalam. cos w tym musi byc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 widocznie......... ty jedna się mnie nie boisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 a ja myślę, iż zbytnio się dziś najebałeś :) aha i zmień już płytkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matahari1234 Napisano Wrzesień 19, 2009 skoro taki boski jestes to dlaczego szukasz uznania na necie zamiast w realu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 biedronka...... ale domyślasz się kto mówi? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fetyszysta 16 Napisano Wrzesień 19, 2009 biedrona to ja jestem najebany sukinsyn, jesteś rocznik '90 i znasz ledwie kolegów. Pokory, alkoholu, ganji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 90 rocznik........................ ale wiem więcej o życiu niż nie jedno z was :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fetyszysta 16 Napisano Wrzesień 19, 2009 oj tam, tak nawet mówi mój kolega, który GTA przeszedł na 30 różnych sposobów. I nikt mu nie wierzy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 a jak to się odnosi do mnie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 Cześć Fetysz :) Aniołku przecież wiemy wszyscy, że to Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anonimowa302 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 Taa nie ma to jak porównywać wiek do wiedzy. Pomijając to, że autor sobie robi jaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 biedroniu anonimka masz racje słoneczko ty moje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fetyszysta 16 Napisano Wrzesień 19, 2009 biedrona, ja Cię gdzieś widziałem :) anonim, oj do czasu edukacji obowiązkowej sobie można pozwolić na uproszczenia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 kurdę Fetysz, ale gdzie? bo ja Ciebię równięż :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 Mówicie jak byście pijani byli :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fetyszysta 16 Napisano Wrzesień 19, 2009 biedrona, ja byłem w TV w Mega Avansie, przy bramkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fetyszysta 16 Napisano Wrzesień 19, 2009 sukin, to pozory, a pozory są po to, żeby je stwarzać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 No i dobrze :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fetyszysta 16 Napisano Wrzesień 19, 2009 sukin, oj żebyś wiedział jak dobrze. Mógłbym rzec, że doskonale, ale układ trawienny mówi 'nie-e' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 Chyba twój układ trawienny............... napij się mięty :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fetyszysta 16 Napisano Wrzesień 19, 2009 z mięty w lodówce mam musztardę, keczup, ogórki. Ale niżej jest lepiej, absynt i becherovka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 miałem na myśli taką mięte :D http://sirroger.tmsj.pl/uploads/pics/mieta---ziolo.png albo ewentualnie rumianek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fetyszysta 16 Napisano Wrzesień 19, 2009 hehe, to mnie rozbawiłeś :) Taką miętę widziałem u swoich rodziców. W pozostałych miejscach, w których bywam to się nazywa cud. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 Ciesze się że poprawiłem Ci humor :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 Tylko co to ma wspólnego z cudem? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach