Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa21

wakacje z kims poznanym przez internet

Polecane posty

Gość onaaaa21

powiedzmy ze zalezy mi zeby leciec do jakiegos kraju a moi znajomi nie maja kasy, znajduje osobe przez internet ktora ma podobny problem,dodam ze jestem dziewczyna 21 lat, ona podobny wiek , pogadujemy sie na gg mamy podobne zainteresowania, myslicie ze warto leciec ?:) dodam ze nie jestem les czy cos w tym stylu, szukam tylko kolezanki na wspolna podroz .

może i dobry pomysł. Ale radzę miec osobne pokoje. Nie znasz jej, a może to złodziejka?:P

To chyba jednak trochę niebezpieczne. Wiesz co? Na Twoim miejscu wziąłbym się za wakacje w kraju. Zobacz sobie chociażby na yourplace.pl - apartamenty w Krakowie. W promocji dostaniesz jakieś tańsze noclegi i luzik. A nie pchać się twardo za granicę, tylko po to, żeby się coś strasznego stało.

Gość vcczz
hmm jesli za granice to z jakims biurem najlepiej, typu poznanski FunClub, takim ze wiadomo ze bedzie bezpiecznie

Gość szczery facet

Gość szczery facet
co myslicie o zaoferowaniu kobiecie wspolnego wyjazdu na wakacje. mieszkam za granica , nie mam kobiety i chcialbym poznac kogos i pojechac na tydzien na jakies wyspy. Tak samo jak sie chodzi na randki tak samo chcialbym to zaaranzowac tylko z tym wyjatkiem ze randka bylaby dluzsza ;) Nie chodzi mi o seks itd bardziej o poznanie kogos i mile spedzenie czasu...czy to az tak duze wyzwanie dla was kobiet ?

Szczery facet jak znajdzie sie chetna to czemy by nie?:) Sa nawet takie strony internetowe gdzie mozna zaoferowac wyjazd:)