Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona17

Początek ciązy i nerwy ze cos nie tak

Polecane posty

Gość Zdziwiona17

Hey dziewczyny zaryzykowalam napisac na tym forum jeszcze raz poniewaz pierwszym razem spotkalam sie z takich chamstwem jakich malo.Moj problem jest nastepujacy staram sie o dziecko okres mi sie spoznia tydzien tylko bol surkow i pobolewanie jak na @ wystapilo u mnie 2 dniowe plamienie dosłownie pare kropel tak jak na nadchodzaca ciotke:) i cisza u staly bol zostal okresu nie ma wiem ze to temat znany ale mnie konkretnie obchodzi to czy ktoras z was tak miala boje sie ze to moze byc oznaka poronienia lub zagniezdzenia co by bylo super

Gość spóźniasz się
tydzień więc możesz już test zrobić. beta mogła być robiona nawet prędzej.

Gość Zdziwiona17
dodam ze w marcu poroniłam i własnie juz gupieje badania bede miec za 2 dni ale starsznie mnie nurtuje to ze niby wszyscy wymiotuja piersi nie moga dotknac ale chyba kazdakobieta jest inna a ja zadnego pieczenia ie mialam tylko sam bol sutkow no moze silniejszy niz przed @ ale bole mam jak na nia

Gość mialam dokladnie
tak samo jak Ty. Te same objawy. No i jestem w ciazy :)

Gość spóźniasz się
masz rację, każda kobieta jest inna. nudności mogą być później, może ich nie być wcale. mojej kumpeli koleżanka powiedziała że jest chyba w ciąży bo razem mieszkają i nie zauważyła u niej żadnych oznak "okresowych" . ona sama zapomniała o terminie @ a żadnych objawów nie miała ;) powodzenia

Gość Zdziwiona17
Powiem wam kochane było by super bo poroniłam na wiosne i powiem wam ze straciłam juz nadzieje i schiza ze juz nie moge miec dzieci boje sie rozczarowania i z moja slina jest cos nie tak raz mam sucho w buzi a raz mam jej sporo ale zadnych odruchow wymiotnych co do jedzenia nie mam a co mnie jeszcze zmylilo to to ze przed okresem zawsze mi sie syfki robia teraz tez mi sie zrobily i znikly ehhh oby do wtorku

Gość Zdziwiona 17
DZIEWZCYNY PISZCIE PROSZE MOZE KTOS JESZCZE