Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtyczka od kontaktu

Kto waszym zdaniem na kafe ściemnia a kto mowi prawdę

Polecane posty

Gość wtyczka od kontaktu

uzasadnijcie,dlaczego tak myślicie :P P.S. ja pod jednymi nickami mowię prawdę a pod innymi ściemniam :classic_cool: a na pomarańczowo zawsze mówię prawdę,chyba,że sobie robie jaja :P

przeczytalem fajna stopke ... ciebie ona tez dotyczy Madusia 18 >>>> Droga człowieka prawdomównego przypomina wyścig kolarski w bieliźnie z papieru ściernego.

Gość wtyczka od kontaktu
hmm bo uwielbiam stwarzać prowokujące projekty :classic_cool: czasami udaje facetów,dlatego tyle tu ciot :classic_cool:

Gość wtyczka od kontaktu
poza tym jak udaje,to wtedy czasami czuje się jakbym naprawdę była tym kimś kogo udaje :classic_cool:

Gość wtyczka od kontaktu
wcale nie,przecież nie tylko ściemniam,często mówię prawdę,np. teraz :)

Gość wtyczka od kontaktu
poza tym np. chce czasami sprawdzic,czy mi wychodzi udawanie,czy ktoś się nabierze albo jak ludzie na to zareagują :P

Ja chyba tylko raz ściemniłam w pewnej kwestii tutaj :P Na pomarańczowo zalozylam zaledwie kilka tematow i to nie bylo sciemnianie, nic prowo, tylko zwykle pytania ^^

Gość wtyczka od kontaktu
myślę,że większość tutaj ma nicki na serio i dla jaj :P

w takim razie jak zrozumiec twoje slowa ? ;) " 13:42 [zgłoś do usunięcia] wtyczka od kontaktu poza tym jak udaje,to wtedy czasami czuje się jakbym naprawdę była tym kimś kogo udaje "

Gość wtyczka od kontaktu
no dosłownie,że CZASAMI się tak czuję,a nie ZAZWYCZAJ :) fajnie jest czasem pomarzyć,ze się jest kimś innym :)

Gość wtyczka od kontaktuuu
co innego,gdybym tylko ściemniala,ale to by nie miało sensu :P ktoś mi nicka ukradł

Gość wtyczka od kontaktuuuu
no udawać kogoś w realu,to faktycznie co innego,ale w necie,to tak jak marzyć :)

TO JEST TYLKO FORUM - f o r u m - rozumiecie? NIC NIE ZNACZĄCE forum!!! po co się tym podniecacie. Tu sie wchodzi posmiac z prowokacji. A tylko debile traktują to poważnie

Gość fghfggfgffg
kafeteria nic nie znaczące forum????!!!!!!!! to całe moje życie jest nic nie znaczące??

Gość ftyczka od kontaktó
nie marze o byciu kims dobrym,ale o byciu kims fajnym.na dobro nikt nie zwraca uwagi. nie ma żadnej szansy na to,że sie tak stanie :(

Gość ftyczka od kontaktó
kimś fajnym i SZCZĘŚLIWYM

sorry ale jak Wy traktujecie takie forum jako część życia to z Wami jest coś nie tak! Nawet jak denne są te prowokacje to i tak idzie się z nich posmiać.. a wstawiają tu swoje zdjęcia, piszą że przegrali życie bo siedzą w domach itp. No tak osoby które traktują FORUM jako część życia to owszem przegrali życie więc czemu Wy do tego forum podchodzicie z uczuciami ? chociażby ten temat .. co Was ktoś obchodzi. Mogę przedstawiać się za przystojnego faceta z kasą,furą po 30 a naprawde jestem kobietą blablabla.. z dystansem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fgfghfhffh
'' No tak osoby które traktują FORUM jako część życia to owszem przegrali życie'' lepsze forum niż nic. jak sie nie ma znajomych w realu to forum może podnieść na duchu. tu tez mozna porozmawiac z żywym człowiekiem.