Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ribka pilkaa

Pomocy, czy mozliwe ze moglabym zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość ribka pilkaa

:( Mam w miare regularny okres, co 28-31 dni Kochalam sie ze swoim chlopakiem dzien przed okresem, skonczyl w srodku, ale dostalam okres, wiec tu raczej nie ma problemu. Ale po okresie, wyjechalismy na tydzien i do 13 wrzesnia uprawialismy sex codziennie, nawet kilka razy dziennie. Nigdy nie konczyl w srodku, ale boje sie ze moze tam cos sie moglo dostac, chodzi mi o ten plyn ktory jest przed samym wytryskiem :( No i potem juz konczyl zawsze w prezerwatywie, sedzl sie myc, porzadnie, bo dlugo go nie bylo i potem znowu na chwile we mnie wchodzil i potem znowu kochalismy sie i konczyl w prezeratywie. 13 cyklu (czyli 13 wrzesnia, czyli dni raczej polodne :*( ), kochalismy sie w ten sposob ostatni raz. Pare dni po tym, przez 2 dni mialam lekkie zawroty glowy (moze to przemeczenie nauka? musialam sie uczyc do poprawki, ale az tak sie nie forsowalam...) , jakies 3 dni temu wydaje mi sie, ze mi sie lekko powiekszyly piersi, znaczy tak bardziej zjedrnialy, nie bola mnie. Duzo slodyczy wcinalam ostatnio, moze to przez to? Okres powinnam dostac 28-30 wrzesnia, ale jestem spanikowana, bo te dwudniowe zawroty glowy i te chyba lekko powiekszone piersi, czytalam ze to moze byc wczesny objaw ciazy :( ale z drugiej strony nie zachodzi sie w ciaze tak hop siup :( Jestem zalamana i wyzywam sie na nim, on nie jest bardzo doswiadczony w sprawach sexu i moze nie zapanowal za ktoryms razem, juz sama nie wiem. Twierdzi, ze nic sie takiego nie wydarzylo. Pomocy!

Gość ribka pilka
:(

Gość kloeeee
zrób test może, nawet dziś możesz iść do sklepu, kupić go i zrobić

otóż niestety w ciąże MOŻNA zajść hop siup - jestem tego najlepszym przykładem. pierwszy tydzień po okresie jest najbardziej niebezpieczny jeżeli nie planujecie dziecka - a pewnie nie planujecie. W tym płynie o kótrym piszesz mogą znaleźć się plemniki - niestety.. co teraz możesz zrobić ..hm.. poczekaj do dnia kiedy masz dostac okres, kup test ciążowy i zrób z samego rana i wtedy się okaże. jeżeli to Cię nie przekona idz do ginekologa po skierowanie na badania krwi.. powtarzam jeszcze raz nie ma nic głupszego niż powtarzanie sobie że "mi się to nie zdarzy" - uwierz mi - zdarza się. ja od dwóch lat jadę na tabletkach i nie mam stresu zadnego.

a jeżeli juz używacie prezerwatyw - prezerwatywa nie służy wyłącznie do kończenia!!!...używa się jej od początku do końca!!! współczuję Ci stresu tylko...ale zachowaliście się bardzo nieodpowiedzialnie... takie zachowanie jest dla par którym jest wszystko jedno czy chcą mieć dziecko czy nie...

Gość ribka pilka
Wiem, ze to bylo nieodpowiedzialne, ale wydaje mi sie ze znam swoj roganizm... :( Bardziej chodzi mi o to, czy jesli uprawialismy sex do 13 dnia cyklu, apogeum plodnych przypada tak mniej wiecej na 14 dzien, i NIE KONCZYL w srodku, to jakie sa szanse, a raczej ich brak lepiej zabrzmi, na ciaze :( CO do konczenia w prezerwatywie to wygladalo to tak, ze pare minut byl we mnie bez, potem juz zakladala i byl normalny stosunek, ktory trwal tam powiedzmy parenascie minut. Czyli nie wygladalo to tak, ze sie kochalismy, a potem na sam "final" on zakladal...

moim zdaniem malo prawdobodobne,ze jestes w ciazy ale za kilka dni zrob test dla pewnosci.. a objawy , ktore opisalas moga wynikac tylko ze stresu przed ciaza,,,wiec sie wyluzuj...i nastepnym razem uprawiaj bezpiecznijeszy sex :D

Gość ribka pilka
Nie moge zrobic testu, przeciez chyba powszechnie jest wiadome, ze takowy sie robi po dniu spodziewanej miesiaczki :o Wlasnie ja tez mam nadzieje, ze to maloprawdopodobne, ale te zawroty glowy, ktorych wczesniej nie wiazalam z niczym innym procz zmeczenia i te lekko powiekoszone piersi mnie zdolowaly. Wtedy zaczelam czytac o pierwszy objawach ciazy :s Juz nigdy nie chce takcih katuszy przezywac i postaram sie uprawiac naprawde bezpieczny sex

Gość maj hart is klozet
Denerwuje mnie uświadamianie takich ludzi otóż zrobię to po raz ostatni: Nie to nie możliwe, że jesteś w ciąży do tego potrzeba wytrysku pełnego! Ja zabezpieczam sie na metodę tzw. kalendarzyk (wyjaśniam tym czepialskim, iz brałam tabletki ale to się źle odbiło na moim zdrowi na lateks jestem uczulona a na wkładkę się nie kwalifikuje) od 2 lat i uwierzcie mi nie było żadnej wpadki. Dodam, że jestem zdrowa i płodna, żeby nie pojawiły sie teksty, że skoro nie wpadliśmy to pewnie nie jestem w ciąży. Zawahania nastrojów, zawroty głowy mogą byc spowodowane szeregiem czynników i NIE KONIECZNIE ciążą u ciebie to juz chyba autosugestia się odezwała. Polecam zrobić test w dzień spodziewanej miesiączki ale prawdopodobieństwo ciąży jest wg. mnie 99,9 że nie jesteś w ciąży...chyba...jak sama pisałaś twój chłopak nie był z toba szczery i wytrysnoł w tobie nie mówiąc ci tego, to inna sprawa. Pozdrawiam i dziewczyny w ciąże nie jest tak łatwo zajść jak się wam wydaje!

Gość ribka pilka
Dzieki! Mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze dla mnie skonczy...

Gość bzdura... bzdura
" Denerwuje mnie uświadamianie takich ludzi otóż zrobię to po raz ostatni: Nie to nie możliwe, że jesteś w ciąży do tego potrzeba wytrysku pełnego!" to bzdura... w plynie ejakulacyjnym tez sa plemniki co od dawna wiadomo jest ich mniej i szanse sa mniejsze... ale jednak nie zerowe...

Gość bzdura... bzdura
"Pozdrawiam i dziewczyny w ciąże nie jest tak łatwo zajść jak się wam wydaje!" niestety najczesciej jest tak, ze ci co chca zajsc to im sie okazuje,ze to wcale nie tak latwo, a innym ktorzy nie chca udaje sie to wlasnie latwo i nie planujac :o

Gość maj hart is klozet
tak? To idź to powiedz ginekologowi! Polecam i opisz tutaj jego reakcję jak mu to powiesz dobrze?:) Zaszłam a ciąże od płynu ejakulacyjnego :o No proszę was to po co nam sperma?

Gość bzdura... bzdura
"a zeby bylo smieszniej zpladnia najlepszy plemnik i chyba lepiej ogolnie najlepszy z calej spermy a nie z kropelki plynu..." a skad wiadomo, ze ten najlepszy w danym dniu powiedzmy, nie znajdzie sie akurat w tej kropelce co byla przed wytryskiem wlasciwym... bo chyba nie mowimy o najlepszym w zyciu faceta :p

nie ma reguly na ten temat...fakt jest taki ze mozna zajsc w ciaze tylko od ejakulatu...jednym sie to udaje inne wogole sie nie zabezpieczaja dochodzi do pelnego stosunku i w ciaze nie zachodza... reasumujac...jezeli nie chce sie zajsc w ciaze ZABEZPIECZAC SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie ma tu innej filozofii

Gość bzdura... bzdura
"i okres snie swiadczy o nie- ciazy," dokladnie tym bardziej okres dzien po seksie bez zabezpieczenia...

Gość bzdura... bzdura
"inne wogole sie nie zabezpieczaja dochodzi do pelnego stosunku i w ciaze nie zachodza..." wlasnie, w koncu tylko jakas czesc normalnych stosunkow konczy sie ciaza.... ale mozna miec pecha i zajsc w ciaze nawet bez wytrysku w srodku lub biorac tabletki anty (procent bardzo maly ale tez sie zdaza)

Gość bubububi
dziewczyno jak się tak rypiesz co dzien po parę razy to w końcu pipsko ci się rozwali... współczucia bo możesz być w ciąży...

2. a te co maja stosunek bez ciazy kilka razy, moga mec klopoty z plodnoscia zwyczajnie, bo raczej niemozliwe jest kilka lat bez antykoncepcji albo ze stosunkiem przerywanym nie zajsc w ciaze jezeli maja jednego partnera to rownie dobrze on moze byc bezplodny ....i w ciaze nie jest tak latwo zajsc ;))