Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionasunia

Za duzy pociag fizyczny

Polecane posty

Gość zmartwionasunia

Mam pewne zmartwienie a mianowicie boje sie o sama siebie... Mam 23 lata i zauwazylam ze z kazdym miesiacem coraz bardziej chce mi sie seksu. Ciagle o tym mysle wszystko mnie podnieca. Mam ardzo duze powodzenie zarowno u starszych jak i mlodszych facetow a nawet u kobiet(lesbijek!!!!) Boje sie bo jak tak dalej bedzie... a slyszalam ze rozkwit u kobiet to tak w wieku 30 lat... Az strach pomyslec

Gość zmartwionasunia
nie wiem czy takie normalne, kiedy sie kocham z facetem on nie daje rady a ogier z niego. Mowi ze estem diablica...

Zawsze jeszcze można skorzystać ze zwinnego języczka faceta albo jego paluszków. A jak już całkiem opadnie z sił, to do akcji wkroczy... wibrator. P.S. Wybierz wibrator z zasilaniem sieciowym, bo majątek wydasz na baterie. :P

Gość seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex
Mam to dsmo :P Onanizuje sie codziennie 2 razy :P Brak mu seku bo rozstałam sie z facetem po 2 latach związku....ehh tęsknie za serotoniną :P

Gość lalineczka
No ja myślę, że nie masz znowu takiego ogiera;). Jakby cię porządnie wymęczył, to by ci przeszło;). POza tym od niedawna uprawiasz seks? Masz orgazmy?

Gość valizka
w czym problem bo nie kumam? puszczasz sie z kazdym czy jak? znajdz sobie faceta i po klopocie. z tym powodzeniem to chyba bujda bo gdyby tak bylo to nie czulabys glodu i dawno przygarnelabys jakiegos fajnego samca :P

Gość valizka
ogier nie daje rady? chyba sama wymyslilas mu ten przydomek :P moze poprostu jest do bani a ty sobie wmawiasz ze on taki macho a ty taka glodna :P moj jak mnie kiedys wymeczyl to sie ruszac przez tydzien nie moglam. odpadlam w polowie :P masz dupe a nie faceta

Gość zmartwionasunia
nie nie moj facet jest bardzo meski, namietny szybki, zwinny, silny, dominujacy, ostry, zmienia pozycje daje mi kalapsy no prawdziwy ogier jemu w seksie nie mozna nic zarzucic nie wymienilabym go