Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jariba

Ma dziewczyne a kocha kochać się ze mną?mozliwe?

Polecane posty

Gość Jariba

Moi drodzy,jak to jest? Moj byly chlopak ulozyl sobie na nowo zycie.Ma wspaniala kobiete,mieszkaja razem,sa szczesliwi...a i tak ma czasem ochote spotkac sie ze mna.Powiedzial mi,ze ma do mnie wielki sentyment i uwielbia sie ze mna kochac.Jest miedzy nami jakas taka silna chemia i czesto nasze spotkania koncza sie w lozku.Ja nie mam nikogo,jestem sama,wiec mnie to tak jakby nie dotyczy.Ale on,przeciez ma laske?ehhPowiedzcie mi,czy faceci tak maja.Moga kochac jedna kobiete?a uwielbiac seks z inna?Milosc nie zawsze idzie w parze?Moze ona nie daje mu w lozku to co ja mu daje:PDlaczego on ze mna lubi sypiac?w ramach sentymentu?nie rozumiem tego:)

Tak, faceci tak mają. Niektórzy. Niektóre kobiety też. Nie wyciągaj z tego od razu zbyt daleko idących wniosków

wykorzystuje cie cham bo wie ze pewnie cos do niego czujesz bzyka cie i ja fujjjjjjjjjj

Skoro jest niby taki szczęsliwy ze swoja obecną dziewczyna to dlaczego ja zdradza z Tobą? Jakim musi być zepsutym i obrzydliwym fmężczyzną. A Ty się na to godzisz. Zastanów się nad soba lepiej. Chciałabyś być na miejsu jego dziewczyny?

Gość asdfsdgfdh
jariba nie szukaj tutaj żadnego uczucia:) bo chyba chiałabys wierzyc, że jestes lepsza od tamtej( każda czasami tak ma).Gdybyś była lepsza byłby z tobą.Widocznie facet ma duży temperament i woli na pewny seks isc niz szukac i się starać u innych.

Gość gość
mam ten sam problem tyle że mój były facet nie długo powie sobie sakramentalne "tak" a ja też mam innego faceta. Jak się widujemy nie wytrzymujemy bez swojego dotyku.... Dlaczego tak się dzieje??

Gość macheta
co za koorwy same tutaj piszą,nic tylko d**y umiecie dawać bezmózgi,niedługo psu nastawicie d*pska a później zapytacie czy z tego związku coś będzie