Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala roza w jedwabnej mgle

Jak odroznic wkladaka od normalnego faceta?

Polecane posty

ludzie jak ja mam odroznic meska qurwe od normalnego faceta bo nie chce takiego smiecia na partnera co bzyka sie na parkingach albo toaletach z jakimis zasyfialymi malolatami albo korzysta z uslug tirowek lub innych syfow. Jak rozpoznac taka meska szmate od normalnego mezczyzny boniechce sie z takimi zadawac?

Gość takiego kozaka poznasz po
kozackich tekstach lubieznych zaczepliwych spojzeniach

Gość po tym jak szwendaja sie po
galeriach z wywalonym jezorem i kozacza na temat dziewczyn. Przewaznie to lamusy ktore sie dowartyosciowuja bzylaniem wszystkiego co chce rozlozyc nogoi przed nimi a ze za kase teroche jest tych rozkladajacych no to bzykaja. tez sie takich brzydze a te cioly mysla ze mi imponuja a ja ryje ze smiechu z psiapsiulami z tych ruchaczy od siemiu bolesci buehehehehwhwhe. Pamietajcie jakosc a nie ilosc.

Gość smierdza.....
przewaznie slinia sie na wszystko i smierdzi od nich nie myta cipa albo innymi fekaliami bleee.

tez mi sie wydawalo ze musi od nich smierdziec, i pewnie rozne chorobska maja. A tak wizualnie jak mozna rozpoznac ze to takie smiec jest?

Gość pantera sniegowa
siedza na kafe i zakladaja tematy o prostytutkach i galeriankach.

Gość tak samo
jak odroznic szmaciare cichodajke od fajnej dziewczyny.

myślę że normalni upodobniają się do tych szmat a po tym staja się nimi i kółko się zamyka.:P

Gość nono takich meskich
dawajek jest sporo. Ja wystarczy ze spojrze i juz widze czy to prostak i brudas ktory zniza sie do tak niskiego poziomu czy normalny fajny chlopak ,warty zainteresowania. Dzieczyny wybierajcie tylko tych wartosciowych bo na qurwy szkoda czasu i pieniedzy na leczenie trypli po nich!!!!!! A zreszta co za przyjemnosc z takim wymietym i zurzytym facetem? Zadna, nie pociagaja mnie mezczyzni ktorych kazda moze miec, e co tam nie pociagaja obrzydzaja wrecz.

po tym , że zaproponujesz mu seks na jednym z pierwszych spotkań, a on będzie miał opory :) to będziesz wiedziała , że porządny, ale czy normalny ? dla mnie to nie jest do końca normalne , że młody facet nie ma popędu :(

Gość lelelelelelelelelel
po tym , że zaproponujesz mu seks na jednym z pierwszych spotkań, a on będzie miał opory to będziesz wiedziała , że porządny, ale czy normalny ? dla mnie to nie jest do końca normalne , że młody facet nie ma popędu ty idiotko odrozniaj to ze ktos ma poped od tego ze sie szmaci. Debilka pewnie amatorka meskich wycieruchow buehehehehehehehehe. To nie jest normalne ze czlowiek ma ochote obcej osobie dupe lizac, chyba ze ty tak masz czyli masz nature kurwy wiec myslisz ze to normalne.

Normalni to już dawno mają swoje zdziczałe suki A pasztety mają pytanie, jakby tu kurva takiego znaleźć, który by mnie wyruchać chciał. Jak bys nie zauwazyl ciapo nikt tu o ruchanie sie nie pyta buehehehehehehehe. Co za popierdolka co ma problem ze zrozumieniem tekstu pisanego buehehehehe. Mycie umila zycie wiec moze skorzystasz?

Gość nadstaw mu pipe jak
zacznie lizac to zostaw fujare bo on pewnie kazdej tak ktora mu nadstawi i nie warto zawprzatac sobie glowy. Po co ci facet ktory wylizal pipy polowie miasta a do tego i tirowka, no zesz porzygam sie zaraz.....

Gość taaa jasne .............
a jesli facet byłby prawiczkiem w wieku 20 lat to byście się z niego śmiały

przyjaciel no tak sobie pisze zebys sie umyl bo takie gawedziarze erotomany na babskich forach jak ty to przewaznie boja sie mydla i wody:) A o ruchaniu to ty se lepiej poczytaj w jakims pisemku bo jakos nie widze ciapy przy ruchaniu he he he he:) Az te ciapulce duzo gadac malo robicale fantazje to ho ho:P

Gość zabiegana zapomniana
Ja nie smieje sie z chlopakow prawiczkow i zadna z dziewczyn tegonie robi bo jak zauwazyles o seks i kobiete nie jest trudno, trudno to jest byc chlopakiem ktory sie szanuje ima wartosci moralne. Ceni milosc szacunek seks jako cos pieknego miedzy ludzmi. Ja sie tylko smieje z tych chujodajkow co choooojem na smietnikach machaja buehehehehehe

Gość piekna _najpiekniejsza
Hmmm jak bys nie zauwazyl to tam nie bylo zadnego pytania do ciebie no ale jak chcesz mi sie zwierzyc to dawaj. Lubie posluchaj frustratow na kafe a ze jestesmym na erotycznym to frustracje dotycza zapewne twojego wkladania. Wczym problem maly ptaszek maly mozdzek czy co tam masz jeszcze malego?

Gość faceci to szlaufy do dymania
ot i tyle. Lepiej znalesc sobie fajna kolezanke a tych glabow sobie darowac bo lubia wtykac gdzie popadnie a pozniej jkiegos hiva mozna dostac

Gość zgadzam sie z tym popstem
smierdzieli mijac z daleka, co zreszta widac pelno na tym forum. Dziewczyny sznujcie sie i nie zadawajcie sie z byle pomiotlem co to zadaje sie z prostytutkami itp. :)

ktoś tu napisał wyżej że jakby był prawiczek w wieku 20 lat to by luzie się z niego śmiali, mam znajomą, ma 21 lat i jest dziewicą, przez całe 3 lata liceum każdy z klasy miał na nią ochotę, dziweucha jest zgrabna, śliczna, z charakteru super! Ale to jest to że ten płytki naród w postaci dziewczyn z mojego miasta śmieje się z niej, ale ja ją darzę wielkim szacunkiem, skoro nie puściła się z byle jakim flusiem, tylko trzyma swój skarb dla tego z kim będzie pewna stałego związku....