Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgghjhgf

Ma ktoś konto w banku ING? proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gfgfgghjhgf

czy serwis halośląski jest bardzo potrzebny? bo chyba coś zepsulam, tzn. wpisalam ten swoj numer identyfikacyjny, potem ten pin co mi przyszedl w kopercie. kazali mi wpisac nowy PIN i wtedy cos spieprzylam :/ :( i teraz nie mam tego PINu i jak tam dzownie, to automet mowi, ze zly PIN. czy ta usluga jest bardzo potrzebna? bo jak nie to dam sobie z tym spokoj, bedzie jak jest. Niech mi ktos jeszcze napisze po jakim czasie przychodzi karta bankomatowa z PINem?

Gość jajajajajajaj
lepiej idz do banku....

Gość bags
ing do dupy płacisz nawet za wypłaty w własnym bankomacie

Gość ja miałam i zlikwidowałam
popieprzony bank, wiecznie kolejki, obsługa jakby dopiero z księżyca spadła. Bankomatów tyle co kot napłakał, w innych kosmiczne prowizje. Co miesiac na konto spływała wypłata ok. 10 tys. a oni nie chcieli dać 2000 pożyczki na pilną potrzebę, mimo, że już w następnym miesiacu byłaby spłacona. A po zlikwidowaniu konta przez pół roku przysyłali zawiadowmienie o niezrealizowaniu przelewów... Lepiej zmień bank.

Gość gfgfgghjhgf
dla mnie to dobry bank bo ja glownie przelewy przez neta robie, a to jest za darmo. nie planuje do nich dzwonic wiec nie wiem czy potrzebny mi ten serwis halosląski i dac sobie spokoj z tym pinem?

Gość matko swieta tylko nie ING
najgorszy bank jaki moglas wybrac!!!

Gość jęśli chodzi o sprawy
bankowości inetrnetowej, to najlepszy podobno jest millennium. Ja od ing trzymam się z daleka, mąż miał u nich konto i szybko zrezygnował. Dokładnie jak ktoś napisał - duże wpływy na konto a oni traktują czlowieka jak gołodupca.

Gość hggfgghghfg
widze ze nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie :D czy ten kod PIN i serwis halosląski mi potrzebny, skoro ja tylko przez neta przelewy robię. nie zamierzam do nich chodzic ani dzwonic.

Gość rytmy wbw
niestety i jeszcze wcisną ci konto za ktore musisz placic 18zl miesiecznie za utrzymanie!! w ogole oni sa tam tak wyszkoleni zeby tylko oszukiwac i to nie tylko ja sie przekonalam o tym ale paru innych moim znajomych którzy szybko zrezygnowali z tego idiotycznego banku!!! Jedyny plus to taki ze oplaca sie tam pracowac bo zarabia sie kokosy!

Gość hggfgghghfg
ja mam konto Direct, czyli to za darmo. nic za nie nie placę!

Gość hggfgghghfg
robie przeciez jakies transakcje- przelewy, wiec chyba wszystko OK. nie planuję zbyt wielu kart platniczych, ja wlasciwie tylko przez neta korzystam, wiec po co mi karty

Gość mialam ING
i tak czy siak cie oszukają nie ma opcji - to jest ING, nie licz na nic dobrego

Gość hggfgghghfg
moj tata ma tam konto od lat i jakos nie narzeka.

Gość bags
bo Twoj tata to chyba jest dupa

Gość mialam ING
co racja to racja, w koncu ludzie rezygnuja z tego banku predzej czy pozniej

Gość ING to szajs
dobre konta ma mBank i Alior Bank

Gość gość
Jak dla mnie ING to maksymalna kicha, beznadziejny, leją na klienta z wysokości wodospadu, archaiczny i awaryjny system informatyczny pisany przed potopem szwedzkim. Lista nadużyć i niedoróbek jest dłuższa niż chciałoby się czytać. Mogę powiedzieć tylko jedno: współczuję wszystkim jego zadowolonym klientom, bo nie są świadomi w jakim dziadostwie tkwią - póki się nie przejadą, a to tylko kwestia czasu.