Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAtes

Akademia MOrska w Szczecinie? ktoś tam studiuje?

Polecane posty

Gość KAtes

prosze o odpowiedz. mam kilka pytań.

Gość KAtes
ktoś studiuje? jakie przedmioty trzeba zdawac na maturze? łatwo jest sie dostac?

Gość navy seals
kurwa, ręce ci ucięło, że w google wpisać nie możesz? 😠

Gość KAtes
moge ale chcesz pogadac z kims kto tam studjuje!

Gość nie warto zdecydowanie
chyba, że lubisz non stop pijackie imprezy oraz kolesi którzy- wróciwszy po półrocznych rejsach -są doskonałym materiałem na doktorat z psychiatrii ;)

Gość KAtes
a skad ty to wiesz? łatwo jest sie dostac? bo czytałam rekrutacjie ale czy z matma podstawa, geografia rozszeżona, historia rozszezona, angielski podstawa, polski podstawa, mam szanse sie dostać na jakis kierunek? czy trzeba obowiazkowo zdawc fizyke?

Gość nie warto zdecydowanie
skąd ja to wiem? Moja zrujnowana wątroba mi to przypomina po każdym piwie ;) Nie wiem, co teraz się zdaje, za moich czasów fiza była obowiązkowa

Gość KAtes
bardzo chciałabym tam pojsc ale chyba nie mam szans :( fizyki zdawac nie bede napewno :( kurcze gdybym wiedziala wczesniej :(

Gość who dares wins
fizyka obowiązuje nadal, z tego co pamiętam. i popieram, że nie warto :p

Gość KAtes
ale dlaczego nie warto?

Ja studiuje na Akademii Morskiej w Szczecinie i mogę powiedzieć, że dostać się nie jest trudno. Utrzymać się również nie jest trudno, pod warunkiem, że ktoś czynnie studiuje, a nie jedynie udaje. Uczelnie nastawiona jest na praktykę a nie teorię, więc zamiast natłoku zbędnych informacji zapodają konkretne informacje. Pracodawcy faworyzują taką politykę, co widać już w początkowej fazie studiowania.

Gość Wally
jak wygląda sprawa zajęć wyrównawczych na Akademii Morskiej w Szczecinie? czy są bezpłatne? czy pokrywają całą wymaganą na studiach wiedzę i czy dedykowane są również studentom z bardzo podstawową wiedzą z zakresu matematyki?

Gość K.Kolumb
Zajęcia wyrównawcze z fizyki i Matematyki na AMSie SĄ bezpłatne (w znaczeniu dotowane z UE). Dedykowane są osobom które rozpoczynają studia na kierunkach technicznych jednak posiadających niewystarczającą wiedzę z zakresu tych przedmiotów. Po zakończeniu tego kursu student jest przygotowany do przyswajania wiedzy zgodnie z programem studiów.

Gość 12345u473490
beznadziejna wszyscy ktorzy sie nie lapia na inne studia to tam laduja

Gość K.Kolumb
to co mówisz poniekąd jest prawdą. Lądują tutaj jednak również ci ludzie, którzy po studiach nie mogą znaleść pracy i zmuszeni są się przekwalifikować... bo pracę po AMSie masz pewną, po humanistycznych studiach nie....