Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati 28

Związek z szefem - czy to możliwe?

Polecane posty

Gość pati 28

Poradżcie mi coś, oceńcie obiektywnie moją sytuacje, bo juz nie wiem co myśleć. Mój szef jest facetem z moich marzeń! Starszy ode mnie 5 lat. Jest zaręczony od 6 lat. Ja pracuję w jego małej firmie handlowej od 3 lat. Jak tylko się poznaliśmy, od razu zaiskrzyło, bardzo się polubiliśmy. Świetnie się dogadujemy, dzwoni do mnie kilka razy dziennie, rozmawiamy dosłownie o wszystkim, zwierza mi się, mówi o swoich marzeniach, planach, o swojej przeszłości, o tym czego się boi, to są naprawdę bardzo szczere rozmowy, dziś na przykład opowiadał o swojej mamie, żalił się że go nie docenia, że zawsze faworyzowała jego siostrę. Pyta mnie o moje sprawy, interesuje go moje życie, chciałby o mnie wszystko wiedzieć, a ja oczywiście otwieram przed nim duszę najszerzej jak umiem. Widujemy się dwa razy w tygodniu, ale tylko w pracy, nigdy mnie nigdzie nie zaprosił, ale jak wpada do firmy to na przykład głaszcze mnie po włosach, mówi komplementy, ciągle patrzy mi w oczy, sam robi mi kawę, odwozi do domu. Wiem że mu się podobam, widzę to i czuję. O narzeczonej mówi rzadko, ale wiem że im się nie układa, niedawno pociągnęłam za język jego wspólnika i powiedział mi tak: "gdyby on był jej pewien, to już dawno by się pobrali". Kocham go. Myślę że on o tym wie. Nie muszę mu o tym mówić wprost, miłość widać po oczach. Problem polega na tym że taka sytuacja trwa już 3 lata, a ja chciałabym to popchnąć do przodu. Chcę z nim być. Kocha mnie, czy traktuje jak przyjaciółkę? Co dalej robić?

Gość pati 28
Ale dlaczego nie??? Uzasadnij. Przecież wszystko wskazuje na to że mu na mnie zależy!

Gość mozliwe ale najpierw
trzeba upozorowac wypadek narzeczonej:classic_cool:

Gość pati 28
Czekam na poważne odpowiedzi! To dla mnie naprawdę ważne!

Gość pati 28
"Zrób wszystko". Czyli co? Właśnie o to Was pytam! Co zrobić?