Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem dlatego pytam . .

Prokurator udzieli darmowej porady?

Polecane posty

Bliska mi osoba zaciągnęła długi których nie spłaca. Chciałbym się dowiedzieć czy ja z uwagi na pokrewieństwo moge za nie odpowiadać - prokurator wyjaśni mi moja sytuacje, czy nie? Moge się do niego zwrócić z tym problemem? za darmo ??

Gość papasmerff
z takim czymś idz do kancelarii radcy prawnego, za porade skasuje ok 50 zł chyba ze sie ceni

sęk w tym, że nie mam nawet tych 50 zł - dla mnie to duza kwota

Gość studentka prawa
Zbliza sie juz wielkimi krokami pazdziernik, dlatego proponuje udac sie do studenckiej poradni prawnej- jesli w twoim miescie na uniwersytecie jest wydzial prawa, zapewne maja tez poradnie. Porad udzielaja zazwyczaj studenci 4-5 roku prawa i to nie pierwsi z brzegu,a 'prymusi' wiec mozna liczyc na w miare fachowa porade. I oczywiscie jest to nieodplatne. Naturalnie nie orientuje sie jak to jest w calym kraju, ale tak mniej wiecej funkcjonuje to na moim uniwerku. Pozdrawiam!

Dzieki studentka, ale niestety takie rozwiązanie tez nie wchodzi w gre - nabbliższa uczelnia prawa jest jakieś 130 km od mojej miejscowiści a i tak nie wiem czy tam znajdę taką poradnię.

Gość aldona z peknietego....
hm a u mnie w miescie przy MOPRZe jest prawnik i udziela porad za darmo, zawsze możesz popytac w sadzie czy wiedza gdzie takie porady sa udzielane

Gość Pytaj
w urzedzie miasta lub urzedzie gminy. Zazwyczaj raz w tygodniu jest jakis prawnik/radca prawny i za darmo udziela porad