Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana___26

Źle mi w łóżku z moim facetem -powiedziec mu to czy nie?

Polecane posty

Gość Załamana___26

Nie odczuwam żadnej satysfakcji. Kochanie z nim to odbywanie obowiązku. Powiedzieć mu to czy odejść? Jestem z nim już długi czas i nie chciałaby go zranić.

No chyba nie jest tak źle żeby nie można było tego poprawić...pomyśl czego Ci w tym Waszym pożyciu brakuje i porozmawiaj z nim o tym... swoją drogą jestem w szoku że jesteś z nim długo i do tej pory tego nie zrobiłaś..

Gość Załamana___26
On to wie i czuje. Jeszcze ostatnio obraził mnie i sprawił że wogóle odeszła mi chęć. Całe nasze otoczenie uważa że jestem atrakcyjna a on mnie zlekceważył w ochydny sposób. Więc teraz wszystko sie nałożyło:(

Gość Załamana___26
Od samego początku było źle:(

załamana ale czego oczekujesz ? chcesz sie wyzalic że jest ci zle ? czy raczej zmienic sytuacje ?

'On to czuje i wie' - więc nie musisz mówić :P Ty możesz myśleć, że on wie. On jest facetem. Ciężko jakoś doradzić, jeśli nie wiadomo, z jakiego powodu jest źle, czy on ma wpływ, czy nie. A czasem jest i tak, że nie da się naprawić. A jeśli on Cię ogólnie źle traktuje, nie warto starać się naprawiać seksu.

Gość Załamana___26
Zdecydowanie -zmienić sytuację.

Gość w jaki sposób Cię obraził
i zlekceważył?

Gość Załamana___26
Ogólnie to zaczęło sie od tego że wrócił z misji wojskowej. Powiedział mi że nie ma ochoty na sex. Raczej traktował mnie jak koleżankę a nie swoją kobietę. Będąc w płaskich butach powiedział mi że nie wyglądam jak kobieta. A osttanio że mam oponkę na brzuchu i nie czuje sie ze mna komfortowo. I wiele wile innychprzkrych szczegółów

Gość alejajajakberety
Tak jej źle ale jest z nim od kilku lat i do tej pory nie próbowała tego zmienić?!Pewno napatoczył się lepszy model to stary można kopnąć w doopę.Typowe to dla panienek...bo jakoś w zły sex od kilku lat nie mogę uwierzyć....co ona do tej pory była,cierpiętnica,Matka Teresa...??Wcześniej nie dało rady porozmawiać?Zresztą tu się nasuwa inne pytanie-co jeszcze was łączy oprócz sexu..?Bo chyba nic,skoro tylko przez sex chcesz odejść...coś mi tu "śmierdzi"...

"Będąc w płaskich butach powiedział mi że nie wyglądam jak kobieta. A osttanio że mam oponkę na brzuchu i nie czuje sie ze mna komfortowo." Mało subtelny ten Twój facet, nie ma co. P.S. "Będąc w płaskich butach powiedział mi że nie wyglądam jak kobieta" - z tego zdania wynika, że to on był w płaskich butach, a chyba nie o to Ci chodzi. Ja wiem, czepiam się, ale nie katujmy języka ojczystego.

dla Ciebie sex z nim to obowiązek, on na sex nie ma ochoty... jest po równo. Tyle, że on Ci powiedział wprost że na sex nie ma ochoty...

Gość Załamana___26
To jak przez kilka lat facet mówi Ci że jesteś dla niego najwazniejsza. A potem po kilku miesiącach mówi: jak nie Ty to inna i że nawet bym nie płakał jak odejdziesz.

No dobra, gdyby facet tak mi powiedział, odeszłabym od razu. Mówił poważnie, czy żartem?

czyli problem nie tkwi w sexie, tylko w jego nastawieniu do Ciebie. Przestaje mu zależeć?

Zdecydowanie -zmienić sytuację" więc albo z nim porozmawiasz o swoich bolączkach albo zmienisz sobie obiekt , bo niestety ale nie ukrywajmy faktu że sex w zwiazku jest jedną z podstaw zdrowej egzystencji obojga partnerów

Gość a Ty też przez kilka lat
udawałaś,że jest ci z nim dobrze w łóżku a teraz zmieniasz zdanie,więc jest po równo!Zresztą nieco to dziwne,najpierw piszesz nam,że nie masz z nim żadnej przyjemności a później rozchodzi Ci się o to,że on się nie chce z Tobą kochać?No to w końcu o co Ci chodzi..?

Gość Załamana___26
Teraz on chce, bo mu powiedziałam jak bardzo mnie zranił. I sie chyba ocknął. Tylko że ja nie mam ochoty, nie moge zrozumiec jak mógł mi to zrobić. Wątpie w jego szczerość. Jak zawsze wcześniej wierzyłam w każde jego slowo tak teraz jest zupelnie odwrotnie.

Przeczytaj teraz sama to co napisałas o swoim zwiazku i zastanow sie co bys poradziła kobiecie, która by opisała taka sytuacje....

Gość regres jest jedną z podstawowy
ale nie jedynych.gdyby się naprawdę kochali wszystko by się ułożyło.

Załamana___26 To jak przez kilka lat facet mówi Ci że jesteś dla niego najwazniejsza. A potem po kilku miesiącach mówi: jak nie Ty to inna i że nawet bym nie płakał jak odejdziesz. No jemu ewidentnie na Tobie już w ogóle nie zalezy.. i moim zdaniem on robi wszystko żebyś to Ty odeszła bo jemu najwyraźniej brak jaj żeby odejść - kopnij dziada w dupsko i ułóż sobie życie z normalnym facetem

Gość idę stądnudny ten temat
panna nie wie czego chce;i chciałaby i boi się...

gdyby się naprawdę kochali wszystko by się ułożyło." niekoniecznie koleś może miec awersje na sex od dziecinstwa ;) może matka z ojcem wpajali mu że to coś złego i nieczystego ... i tak wypaczonego faceta w tym momencie bardzo trudno zmienic o ile w ogóle jest to możliwe

Ciekawa ta tendencja, nie wiem, czy na kafe, czy w życiu. Babie związek się wali dokumentnie, a ona będzie narzekać, że on nie zauważa, gdy zmieniła fryzurę. Tak i tu: on ją ma głęboko w dupie, ona jęczy, bo seks nie taki. Czy my nie umiemy patrzeć bardziej całościowo?

Gość dziewczyno nie wiesz
nie. nie mow mu. zdradz go lepiej, potem go rzuc i mu wygarnij, ze ma malego i cie nie zadowalal... noe pewnie ze z nim pogadaj, nie pytaj o takie rzeczy na forum, tylko dzialaj w zwiazku.

To dziwneeee że nie próbujecie nic poprawić. U mnie na początku też nie było rewelacji - ale teraz już są fajerwerki ;). Trzeba umieć ze sobą rozmawiać i pokierować facetem - przecież on wróżką nie jest, musisz mu powiedzieć co lubisz (i to najlepiej podczas seksu)

Gość Ja bym wiala
Jestem atrakcyjna kobieta, bylam mlodsza kilka lat od exa, a wygladalam jeszcze mlodziej, on nie chcial sie ze mna kochac, robil to z obowiazku raz na kilka miesiecy, smial sie z moich potrzeb, z mojej seksownej bielizny, pozniej okazalo sie, ze ma kochanke, nieatrakcyjna rozwodke z dzieckiem. Pozniej okazalo sie, ze wszystkie swoje kobiety zdradzal (te kochanke teraz juz tez) tylko jego koledzy mysleli ze przy mnie sie zmienil, bo mu mnie zazdroscili...