Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagaN

bezsenność przedporodowa,,,,,,,,,,,

Polecane posty

Gość jagaN

Czesc Nie wiem, czy ktoś mi w ogóle odpisze, ale co tam... Jestem w ostatnim miesiącu ciąży i w ogóle nie śpię..... A wiem, że niedługo będzie mi baaardzo brakować snu (i ta świadomość sprawia, że jeszcze bardziej doskwiera mi bezsenność:). Czytanie o tym, co jest po porodzie, wcale mi nie pomaga... nie rozwiewa moich wątpliwości, tak właściwie to jak czytam o podkładach poporodowych, szwach i nacinanym kroczu, krwotokach itd, to wszystko wydaje mi się jak jakiś horror nie do przeżycia, w zasadzie nie mogę w ogóle uwierzyć że to jest normalne i wszyscy przechodzą z tym do porządku dziennego. Stres stres stres i jak się go pozbyć? zwłaszcza jak mężuś śpi... I chrapie. I mówi przez sen, że musi przetrenować zawodników, bo ostatnio gra w jakąś interaktywną grę o zawodach żużlowych, którą bardzo przezywa:) Czasem chciałoby się być facetem... Doprawdy. Jagoda Bez Snu

Gość maj hart is klozet
Jak zobaczysz maleństwo wszystko będzie wyglądać inaczej:) Co nas nie zabije to nas wzmocni:P

Gość a moze idz do aptek i zapytaj
czy sa moze jakies uspokajacze dla kobiet w ciąży? myślę że melisa na przyklad nie powinna zaszkodzić a może pomóc trochę :)

Gość facet ktory
Chlopiec czy dziewczynka? :)

Gość jagaN
Dziewczynka:)

Gość
Nie myśl o tym, nie czytaj o porodach, po co masz się stresować. Myśl, że będzie wszystko dobrze, pomyśl o czymś przyjemnym. Życzę dużo spokoju i radości.

Gość jagaN
Dzięki! Jak się rzeczywiście wyłączam i nie myślę o tym, to jest lepiej. Tylko trudno mi ten stan osiągnąć, zwłaszcza że BIG DAY się zbliża

Gość fakju
było nie zachodzić to byś nie miała problemu , nie narzekaj