Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *aniołek*

do wszystkich......doradźcie kochani

Polecane posty

Gość *aniołek*

jakie zmywarki są dobre,na co zwracać uwagę przy zakupie. chcę przeznaczyć do 13000 (60cm) bo więcej nie mam,? może ktoś z Was kupował do tej sumy? jesteście zadowoleni? docenię każdą pomocną odpowiedź

Gość 13 000 zł
czy 1 300 zł ????

Gość *aniołek*
sorry oczywiście 1300

to zależy ilu jest Was w domu - czy zmywarka ma mieć 45 cm i najwięcej 9-10 komp naczyń czy 60 cm i 12-14 komp

Gość *aniołek*
zmywarkę chcę 60cm a jest nas 6. nie wiem na co zwracać uwagę a w sklepie to chcą się pozbyć każdej to zachwalają

powiem z mojego doświadczenia - mam zmywarkę od 9 lat - whirlpool- na razie 45 - a w nowym domu 60 -i uważam ,ze ważne są parametry - ilośc wody na cykl zuzycie prądu - i ewentualnie głosnośc - jak ktoś ma np o twartą kuchnie w starej zmywarce mam 3 programy a i tak prawie caly czas mylam jednym - wiec nie dla mnie cudeńka o z prgramami do mycie krysztalowych kieliszków :)

AMICA 45cm,ze wzgledu na malo miejsca w kuchni,ale wystarczajaca jest na nasza trojke. Spokojnie Ci starczy 1300zl.

Gość *aniołek*
lilitka-ta za wąska,acha i musi być do zabudowy Klasyczna----a 60 ile najlepiej jakby miała zużycia wody?

zresztą wejdz na allegro ,ceneo , skapiec - tam masz masę zmywarek - i można porównać ich ceny i możliwości . Warto sie troche do tego przyłożyć bo to jednak parę zltych kosztuje a łatwo można sobie życie uprościć :)

Gość *aniołek*
bo podobno za dużo źle a i za mało to nie domyje

Gość *aniołek*
a jakiej firmy byście polecały?

im mniej tym lepiej - tą ktorą mam nową ma jakiś laser ,zeby " badać " czy naczynia są już czyste - jak nie ,cięgle myje ,az umyje - w tej samej wodzie a do plukania pobiera czystą :)

wejdz na ceneo - zobacz jakie zmywarki ludzie kupuja i co o nich piszą - sama będziesz wiedziała na co zwracać uwagę zmywarka do zabudowy jest droższa od wolnostojącej

Gość *aniołek*
klasyczna a można wiedzieć ile kosztowała?

musisz pochodzic najlepiej po sklepach,zorientujesz sie co do ceny i parametrow jekie Cie interesuja,w media mark albo w avansie,jest bardzo duzy wybor.

tylko że tam drogo - ja kupilam w Avansie tylko dlatego że byla promocja 2 sprżet za pól ceny

coś kolo 1600 - ale nie sugeruj sie nmoja cena . Jak masz kogoś kto kupuje w sieci i sie troche na tym zna - naprawdę polecam - roznica jest znaczna

Gość *aniołek*
no to dzisiaj pochodzę dzięki :)

No wlasnie ja tez trafilam na promocje,kupilam zmywarke choc wcale nie mialam jej w planach,ale zal bylo przepuscic taka okazje.