Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ee tam

NUDNOŚCI - i to nie ciąża, MA ktoś TAK ?

Polecane posty

Gość ee tam

Wstaje rano i odczuwam nudności, często także wieczorem. Jem normalnie, mało smaźonego, 2 godz przed spaniem nic. Biore tabletki anty, ale nie zawsze mnie mdli....... skąd to sie bierze, ma ktoś tak? Słyszałam, że to mogą być pasożyty w kale. Ma ktoś tak?

Gość przecież bierzesz hormony
a od tego jak najbardziej mogą być mdłości

Gość ee tam
Ok zgodze sie , ale jest pewno ALE Przed braniem hormonów odczuwałam nudności dzien w dzien, kiedy zaczełam brac 3 miesiące temu, eureka ! nudności mineły, a teraz znowu od kilku dni sie nasiliły. No i dlatego dziwi mnie to bardzo i bardzo uprzykrza życie, bo non stop chce sie zwracac.... Jestem chyba jedyny taki egzemplarz???

Ja tez poczatkowo tolerowalam tabletki anty,a po dwoch miesiacach zaczely sie odruchy wymiotne,moja gin,zmienila mi tabletki,teraz jest ok. Mozesz zrobic dla spokoju usg jamy brzusznej,moga to byc jakies zaburzenia trzustki albo woreczka,poczatkowo nie daja innych objawow jak wlasnie nudnosci,a z czasem dochodzi bol,zrob sobie to usg,niewielki koszt a swiadomosc ,ze w brzuchu ok.bedzie odpowiedzia,ze to jednak zaburzenia hormonalne.