Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jknujghygytgfytgygygh

dostałam w prezenncie

Polecane posty

Gość jknujghygytgfytgygygh

od chłopaka z ktorym jestem 4 mc ciuch ktory kosztował 100 zł nie chciałam przyjac gdyz to dla mnie za duza suma i niechce takich drogich prezentów,mimo to on nie chciał sie zgodzic zerwał metki i powiedział ze teraz musze wziasc bo nie mozna oddac długo mnie namawiał wiec sie zgodziłam proszac go zeby wiecej nie robił mi takich prezentów wiec w czym problem;/ jak pokazałam w domu moj wredny brat lat 25 zaczoł krzyczec ze dałam dupy za 100 zł ;/potem ze niby to w zartach ale mnie zabolało co robic ?? mam ochote spakowac ciuch i oddac chłopakowui

Gość oO.
powiedzieć bratu że cham i prostak. i dosyp mu czegoś do herbaty ;)

Gość ueghudyhwusjhwuihs
zle mi z tym teraz ;/ nie jestem zadna puszczalska nawet nie spałam z moim chłopakiem i usłyszec cos takiego jest mi strasznie przykro:( mysle zeby spakowac ciuch i oddac

Może poprostu Twój brat tylko w ten sposób ma mozliwośc poruchać bo żadna go nie chce więc zmierzył Cię swoją miarą. A ciucha powinnaś nosić bo to nic złego dostać od chłopaka prezent i powinnas być z tego dumna

Rozumiem Cię bardzo dobrze. Raz mi się zdarzyła taka sytuacja. Co prawda prezent był na urodziny ale nie był od mojego chłopaka tylko od kolegi, który był we mnie strasznie mocno zakochany. Dostałam aparat cyfrowy.... Zaczęło się od tego, że na Niego nakrzyczałam jak tylko zobaczyłam co to. Potem się podpiłam to jakoś dałam się namówić a następnego dnia znowu kłótnia o to, że chce kupić moją miłość itd. i że tak się nie da... Jakoś w końcu mnie przekonał i przyjęłam prezent ale też mi było ciężko. Dziś jestem szczęśliwą posiadaczką aparatu i już mi to tak nie przeszkadza :P a z Nim kontaktów nie utrzymuje bo znalazłam sobie chłopaka i On stwierdził, że nie chce mnie widzieć. Czyli jednak miałam trochę racji, że chciał mnie kupić?

Gość 43t54et54r4354
dziwnie mi bedzie w tym chodzic teraz i wysłuchiwac glupich komentarzy brata oddam prezent i powiem zeby zrobił z nim co uwaza/

A Ty się nie przejmuj. W końcu to Twój chłopak ;) ja swojemu też czasami coś kupuję bez okazji i jest to strasznie miłe. Nie potrzebnie słuchasz brata. Rodzeństwo czasem potrafi dopiec oj potrafi :P

Gość hfyufgyutrftr54r
mimo to oddam juz podjełam decyzje bedzie mu przykro no trudno mi tez jest;(

o wlasnie. kup cos swojemu facetowi. cos w okolicy 100zl. bedziecie kwita i brat da spokoj

Gość uhfgyfvhgvh
dla mnie jest drogi niestety mnie niestac na takie prezenty studiuje dziennie