Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złaaaa

Przyjaciółki - koleżanki mojego faceta.

Polecane posty

Gość złaaaa

mój chłopak jest bardzo towarzyski i dobrze dogaduje się z ludźmi. nie mam nic przeciwko temu, żeby miał znajomych, ale najbardziej wkurzają mnie jego przyjaciółki, którym o wszystkim mówi i spędza dość dużo czasu. ufam mu i wiem, że nic złego nie zrobi, ale sam fakt, że się z nimi widuje mnie dobija. może stwierdzicie, że jestem niedojrzała, ale cóż. któraś z Was była w takiej sytuacji?

Gość taaaaaaaaaaaaaak ja
i właśnie przez te koleżanki z nim zerwalam, bo dziad pieprzony zaczął spędzać z nimi więcej czas niż ze mną.

Gość alaaalalalalaaa
jak ja sie Ciesze,ze moj nie ma praktycznie kolezanek, tylko z 5 znajomych:D

Gość złaaaa
one są główną przyczyną naszych kłótni.

Gość złaaaa
on zawsze twierdzi, że się czepiam i zupełnie nie mam powodu, żeby się denerwować.

Gość hanus moja hanus
skąd ja to znam ehhh... pieprzone koleżaneczki, przyjaciółeczki wrrr :O aż się trzęsą za nim a on albo jest tak głupi albo udaje że nie zauważa jak z nim flirtują :[ łączę się we wściekocie ;p

Gość złaaaa
one potrafią życie umilić.. a do tego wiem, że on im mówi, że ja mam wąty o to, że się z nimi spotyka, bo przy okazji jakichś wspólnych imprez sypią głupimi podtekstami i np. proszą mnie o zgodę, żeby podejśc z nim do baru, jeszcze z triumfującym uśmieszkiem..