Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyśka12131

Ścięła się na bardzo krótko i teraz żałuje...co mam robić?. .

Polecane posty

Gość Pyśka12131

Moja przyjaciółka miała bardzo ładnie długie, grube włosy.. ustawiały jej się jak tylko chciała..był to jej atut..dodawały jej urody..piękniejszych włosów nie widziałam ... czasem je kręciła, czasem prostowała..i zawsze jej się układały jak tylko chciała.. CUDO.. każdemu się podobały...wszystkie jej i moje kumpele jej ich zazdrościły.. zawsze chodziła w rozpuszczonych.. i wyglądała jak jakaś nie wiem no modelka czy coś!.. Moja znajoma zabrała ją do fryzjera kiedyś.. no i namówiła ją na obcięcie bo powiedziała jej, będzie jej ładniej itd..ona to zrobiła i ścięła się..dajcie wiarę.. NA BARDZO KRÓTKO!.. na chłopaka dosłownie..z przodu może z 2cm włosów.. z tyłu..NA CHŁOPAKA!....a najgorsze jest to że ta dziewczyna powiedziała jej potem, że DLATEGO JĄ DO TEGO NAMAWIAŁA BO JEJ ZAZDROŚCIŁA WŁOSÓW..BO ŁADNIEJSZYCH NIE WIDZIAŁA.. I ŻE KAŻDEMU CHŁOPAKOWI SIĘ PODOBAŁY!.. i prawda jest taka że .. ona teraz wygląda okropnie.. włosy jej się W OGÓLE NIE UKŁADAJĄ! PUSZĄ SIĘ JEJ..WYWIJAJĄ W RÓŻNE STRONY.. żeby je ułożyć musi siedzieć z 3 godziny przed lusterkiem.. dawać z kilo odżywek, żelu, lakieru PROSTOWAĆ.. ale po kilku godzinach się jej.. znów puszą skręcają.. laska się załamała.. nie chce nigdzie wychodzić.. każdy jej gada że po co obcięła cudowne włosy....... a tamta dziewczyna wielce zadowolona jest... SZOK... mieliście podobne sytuacje?..

Gość watr5t5y
ZABIŁAŁBYM TĄ SZMATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO ALE POZA TYM TO TWOJA KOLEŻANKA CHYBA MA SWÓJ ROZUM? WIĘC PRETENSJE NIECH MA DO SIEBBIE

Gość fuckieee
dokładnie, ona ma swój rozum, po co słuchała jakiejś wrednej koleżanki? :O głupota...

Gość ykihtdou
nie potrzebnie posłóchałas :)teraz masz za swoje..

Gość muchaplujka
ja też kiedyś - ale włosy w końcu odrosły

Gość pauleena
Normalnie nie wierzę, że taka sytuacja miała miejsce... Ile ta Twoja koleżanka ma lat? Nie ma swojego zdania, czy jak?

kurwa kwiatuszek dziewczyna to jakis klon ladaco???? daj se dziewczę spokój bo wkurwiasz

Gość przesilenie letnie ee
bardziej ty denerwujesz kciukiem charakterem i paszczą.

Gość sama kiedyś też tak
zrobiłam, posłuchałam koleżaneczki i stało się, na szczęście włosy odrastają ...

Gość prawda jest taka że 90
facetów obejrzy się za dziewczyną z długimi włosami. dziewczyny krótko ściete są zdecydowanie mniej atrakcyjne.

Gość A jakie to wg Was krótkie włos
y? To znaczy o jakich można mówić, że nie są krótkie=aseksualne?

Gość hrhruri
tak krotko sciete sa aseksualne lub zrobily to z koniecznosci,np lysienie,chemioterapia,porod itp

Gość Pyśka12131
kumpela ma 16 lat.. no i kurcze.. jakbyście widzieli te włosy.. wyglądała tak ZAJE***** że się tak wyrażę. mm..

Gość JNYREM
daj jej fotke przed i po bo byc moze oceniasz przez przyzwyczajenie do jej długich włosów.

Gość Pyśka12131
piękniejszych nei widziałam.. I WCALE NIE PRZESADZAM!!!! teraz nawet jej rosnąć nie chcą ;//

Gość do hrhruri
od kiedy do porodu ścina sę włosy?? :D:D:D

Ja pierdolę, normalnie dramat. Nie wiem co bym zrobiła na jej miejscu. Chyba bym się pochlastała. Gdyby włosy odrastały, to by nie było dramatu, ale w tej sytuacji, to naprawdę nie wiem jak dalej żyć.

Gość .....ot ..co.....
sama dziewczyna ma wine. w koncu nie musiala posluchac zazdrosnej kolezanki :O czy ona sama w ogole umie myslec?

Gość Pyśka12131
ostrzegałam ją.. ale te laski się zgadały i powiedziały że jej ładniej będzię.. a ona zawsze miala kompleksy na swoim punkcie.. CHOĆ JEST ŚLICZNA.. i każdy chłopak się za nią ogląda.. NO I TE WŁOSY..MÓWIE WAM..CUDO.. no i posłuchała .