Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość experience_87

Bolące piersi, białe brodawki, brak okresu, negatywne testy ciążowe. ??

Polecane posty

Gość experience_87

Od paru tygodni strasznie mam wrazliwe sutki i przebarwione brodawki sutkowe i odczuwam ogólny ból przy dotyku. Towarzyszy temu brak okresu od 2 miesiecu a wczesniejszy byl wywolywany luteina bo tez juz pare miesiecy mialam zatrzymany okres, po wizycie wczesniejszej u lekarza wykluczylismy problemy z narzadami kobiecymi, jajniki w porzadku itd. Po tamtym okresiw kolejny samoistny sie nie pojawila, wiec znow bralam luteine 5 dni po 4 tabl., bo wczesniej tak mi lekarz poradzil, aa nastepnie pierwszego dnia krawawienia zaczne mercilon, tab anty co choc troche moze moj organizm zmusi do regularnosci. Mija juz 4 dzien od odstawienia luteiny a okresu nie widac, gdzie do tej pory wystepowal w 2 czy 3 dniu. Gdy zaczely mi bolec piersi pomyslalam ze jestem w ciazy zrobilam dwa testy kazdy negatywny, a jak teraz mi sie okres nie pojawil to zrobilam kolejny i tez negatywny. Nie wiem juz co mam myslec. Musze wybrac sie do lekarza, ale czytalam na forach ze po luteinie to nawet do 10 dni moze okres sie pojawic... wiec jeszcze poczekam te kilka dni a teraz chcialabym was sie zapytac o doswiadczenia,moze wy wiecie skad te bolace i przebarwione brodawki i dlaczego po luteinie nie mam jeszcze okresu, i czy prawdopodobna jest ciaza skoro testy wychodza negatywne. ???

Gość experience_87
moze dzis ktos trafi na moj watek. ała moje brodawki. jeszcze sie wszystkim stresuje moze dlatego po luteinie mi ten okres sie nie pojawia...

Gość gieowefa
watpie aby tu siedzial jakis lekarz by mogl Ci odpowiedziec na te pytania....zatem do lekarza MARSZ

Gość experience_87
czekam jeszcze piec dni i ide do lekarza. ale moze jeszcze ktos mial podobny problem i moze sie podzielic doswiadczeniem.

Gość _Madzia82
To może być ciąża, ale skoro miałaś jakieś problemy wcześniej to faktycznie może lepiej idź do lekarza. Moja koleżanka tak miała, testy jej wyszły że nie a się okazało że jest jednak w ciąży. Ale ona robiła testy krwi, gdzie wykrywa się jakiś tam współczynnik - i u wielu kobiet jest go tak mało, że dopiero w 3 czy 4 miesiącu jest wykrywalny. Ale jeśli na tym teście z apteki Ci wyszło że nie to raczek Nie :) Nie martw się na zapas, głowa do góry :) Pozdrawiam

Gość experience_87
to byly testy moczu. a objawy wskazuja na ciaze, a teraz fiksuje bo nie chce byc w ciazy. zabezpieczalismy sie prezerwatywa, zadna nie zawiodla ... wiec nie wiem skad te objawawy. a teraz mi zzaczelo bolec w prawym boku, moze jajnik... po pierwszym ide do lekarza jak mi sie okres nie pojawi.. jest juz 6 dzien po luteinie a okresu ani widu ani9 slychu...