Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga Aga Aga Aga24

kurde dziewczyny co zrobić żeby mieć ładną pupę?

Polecane posty

Gość Aga Aga Aga Aga24

Jestem szczupłą dziewczyną, zresztą bardzo aktywną, codziennie (góra co drugi dzień) ćwiczenia, bieganie, pływanie albo fitness wszystko jest ok ale wciąż moja pupa pozostawia do życzenia, chciałabym żeby była zgrabniejsza, tuż nad udami a tam gdzie się zaczyna tyłek, wciąż są hmm trochę fałdki.....co z tym zrobić, znacie jakieś super żele, balsamy a może masaż.....no bo ćwiczyć już ćwicze....i nie jem słodyczy (prawie) w ogóle, raz na ruski rok

Gość będę_mieć_dzidzię
na starość nic nam nie pomoże już . . nawet balsam heheh

Gość mynia7
To faktycznie nieciekawie... Skoro mówisz, że ćwiczysz sporo a i tak efekt Cie nie zadowala ;> Ja widzę dwie możliwości albo jesteś przewrażliwiona albo musisz jeszcze więcej ćwiczyć... Moim najnowszym pomysłem alby moja pupcia nabrała kształtów był zakup butów Easy Tone, mają kształtować mięśnie nóg i pośladków poprzez wkładki balansujące, które znajdują się w podeszwie buta :) Jestem leniwa więc idę po najmniejszej linii oporu w ćwiczeniach ;p

By poprawić wygląd swoich ud i pośladków można spróbować jakiś zabieg z zakresu medycyny estetycznej. Ja po konsultacji w jednej z warszawskich klinik Amaya zdecydowałam się na Focusa RF i jestem mile zaskoczona. Już nie trzeba iść pod skalpel, żeby sobie podnieść pośladki. Nie wiedziałam, że tak łatwo można formować nasze ciało :)

Gość paniZimmma
jestes tepa kretynka,zdajesz sobie z tego sprawe,pewnie nie :) zal mi cie hahaaaa

Gość Aga Aga Aga Aga24
nie uprawiam sexu, bo przed zamążpójściem to grzech