Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaa

moj chlopak jest dziwny.......kto ma racje?

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaaaaaaa

Powtarza mi od paru miesiecy teks przytyj troche jak jestes grubsza to ladniejsza wazylam wtedy 57 kg.(sam bardzo dba o wage ,boi sie przytyc) myslalam ze muwi mi prawde i tak jadlam,jadlam az przytylam 8 kg. wczoraj mi powiedzial zebym jeszcze przytyla...... Moja mama powiedziala mi ze powinnam schudnac ze mam bardzo duzo tluszczu ....sadzi ze chlopak robi to celowo ze chce zebym sie zapasla i nikomu nie podobala ....zreszta sam tak kiedys powiedzial niby w zartach zjedz wafelki jak bedziesz grubsza nikt cie mnie nie zabierze..... dodam ze sam zaczal sie od niedawna oglaac za zgrabniutkimi dziewczynami wiem ze faceci to wzrokowscy ale jakby podobaly mu sie grubsze ogladal by sie za takimi Co o tym myslicie?to mama wprowadza mnie w blad czy zeczywiscie moj chlopak chce mnie pobrzydzic?

Gość kasiaaaaaaaaaaaaa
upppp

Gość a ty sama rozumku nie masz
musisz się zawsze kogoś słuchać :D

kiedyś czytalam na papilocie o tym, to choroba, twoj facet jest chory! to taki rodzaj zboczenia, poczekaj znajde ci ten artykuł

Gość pomijajac to co inni juz
napisali - wiesz jak ciezko ci bedzie utrzymac wage jak bedziesz strasza? nie tyj bo spedzisz potem cale zycie na dietach cud :O

Gość dzisiaj jest jakiś
wysyp zieczyn które dają sobą rządzić facetom, oni je zmieniają te nie chcą ale to robią. Kobiety do cholery zacznijcie mysleć!!!

Gość wiadomo że o to mu chodzi
dziewczyno, nie tyj bo się rozstaniecie kiedyś i nabawisz się kompleksów

Gość kasiaaaaaaaaaaaaa
hmm kompleksy ale on jak przyjezdza mowi mi kochanie jak ty slicznie wygladasz buzka ci sie zaokraglila .. myslalam ze on tak naprawde.... a mama do mnie wczoraj z tekstem : jak ja ci tego nie powiem to nikt ,wczesniej wygladalas normalnie a teraz tluszcz ci zwisa z brzucha wcale nie wygladasz korzystniej a wrecz przeciwni

Gość kasiaaaaaaaaaaaaa
az mi wstyd---hehe nie on napewno tego nie ma jak mnie poznal bylam szczuplutka jego ex tez ..

Gość kropeczka biedroneczki
Dziewczyno masz swój rozum,zastanów się czego Ty sama chcesz,nie ulegaj podszeptom innych.Ja bym mu powiedziała:nie podoba ci sie jaka jestem to trudno,ważne że ja sama siebie lubie i akceptuje

tu chodzi o to, ze on ma satysfakcje z tego, ze ty tyjesz na jego oczach, nie ważne ze byłaś szczupła. Uważaj na siebie lepiej, zanim się obejrzysz będziesz wazyła 70kg, 80..

Gość pomyśl o zdrowiu
jak nie zależy Ci na wyglądzie.

Gość ona22p
Ja bym nigdy nie chciała przytyć. A tym bardziej nigdy bym nie przytyła bo ktoś tak chce. Mi na przykład siostra zawsze jak zjeżdża do domu mówi ale ty schudłaś wiesz co Karolina ty jesteś za chuda. Zawsze pierdo** te swoje smuty, nie chce mi się jej słuchać. Wiem , że tak mówi bo mi poprostu zazdrości mam idealną figurę, porcelanową cerę i długie ciemne włosy. I czuję się dobrze ze swoim wyglądem, lubię siebie i nie zamierzam się zmieniać dla kogoś. Wiem że nie każdemu będę się podobać ale ważne że podabam się sobie.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaa
oj zalezy mi na wygladzie ..ale bardzo kocham swojego chlopaka i chce sie mu podobac ..... kupuje mi rozne czekoladki ,pizze i inne i jest mu smutno jak nie jem .... hmmm ale z drugiej strony niby mi mowi ze jestem ladniejsza ale nie patrzy sie na mnie tak jak kiedys.....

Gość bo potem będzie płacz
Głupa tnie aż miło, a Ty jesteś naiwna jak jakaś 12-latka. Zauważyłaś, że za innymi zgrabnymi laskami się ogląda? Raz Ci dokładnie prawdę powiedzial, bądź gruba, to nikt Cię już nie zechce. A on będzie się wtedy za innymi uganiał. Weź się ogarnij i nie jedz tych czekoladek od niego. Schudnij i zmądrzej co? On to robi z premedytacją, to nie żaden fan puszystych. To Psychol!