Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosiaNL

Dwa poronienia... boje sie kolejnych...

Polecane posty

Gość dosiaNL

Witam Wszystkich. Chec sie tylko wyzalic Mam problem z ktorym jest mi bardzo ciezko zyc. W sierpniu tego roku poronilam moje malenstwo milo 3 tygodnie, bylam zalamana.Ale szybko bo juz we wrzesniu zaszlam w kolejna ciaze jakie bylo nasze szczescie... pamietam jak moj maz na ta wiadomosc zareagowal-"HURA"... to szczescie trwalo tez nie dluzej jak poprzednie. zaczelo sie od malego plamienia wiec pojechalam szybko do szpitala lekarz mnie zbadal i powiedzial ze widac ciaze ze mam sie nie przejmowac tymi plamieniami ze nastepnym razem jak przyjde to uslysze bicie serduszka. po wizycie ze szczesciem na buzi pojechalam b hh do domu gdzie czekal na mnie maz. po przekroczeniu progu poczulam cos goracego co splywa mi po wewnetrznych stronach ud.gdy zobaczylam padlam na kolana ze lzami w oczach wrzeszczalam i obwinialam sie... to wszystko jest bardzo swieze bo wydarzylo sie w piatek. bardzo ubolewam nad strata mojich aniolkow....

Gość nie przejmuj sie bo ja po
dwoch poronieniach urodzilam wspaniała dwójkę.

nie wiem co mam ci powiedziec abys sie nie martwila,bo wyobrazam sobie a moze inaczej nawt nie wyobrazam sobie co czujesz,ale mysle ze teraz trzeba podniesc sie i isc do przodu,mysla o kolejnym dziecku,nie mozna sie zalamac to byloby najgorsze, kochana trzymaj sie i glowa do gory napewno niebawem urodzisz cudne i zdrowe dzieciatko

Gość jenk
Pierwsze poroniłam drugie urodziłam trzecie poroniłam i czwarte urodziłam .Wszystkie zdrowe i ciąże bez problemow.Widać natura tak chciała.Nie załamuj się.Tłumaczyłam sobie,że może te poronienia organizm odrzucił bo dzieci urodziłyby się chore?

Gość masz bardzo
kwiecisty jezyk..efekt telenowel autorko? 😴

poroniłąm 2 razy, zrobiłąm wiele badań wszystkie ok, do 3 ciązy byłam już przygotowana od 25 dc brałam luteine 1x1, po potwierdzeniu ciąży do 16 tc brałam ją 2x1. Wiem że sie boisz kolejnej ciąży, ale trzeba wierzyć że będzie dobrze i próbować