Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zdziwona totalnie

Dlaczego matki przychodzą z małymi nieznośnymi dziećmi do restauracji?

Polecane posty

Gość zdziwona totalnie

Byłam dziś na obiedzie z koleżanką w dobrej restauracji. I ten obiad był koszmarem. Zaznaczam, że nie ze względu na dziecko (bo cóż ono winne) tylko matkę. Za naszym stolikiem przyszła kobieta z chłopczykiem na oko 3-letnim. Dziecko nie mogło usiedzieć przy stole, więc zaczęło z wielkim piskiem biegać po sali i nie było to gaworzenie dziecka tylko denerwujące dźwięki jakie wydawał. Ludzie patrzyli na matkę z zapytaniem czy uspokoi dziecko ale ona nie reagowała, w koncu podszedł kelner zwracając jej subtelnie uwagę czy może odrobinkę uciszyć malucha. Matka zawołała dziecko z miną cierpietnicy, posadziła obok siebie a potem zadzwonil jej telefon... I wtedy się zaczęło. Dziecko podbiegło do stolika na przeciwko i ze śmiechem ściągnęło menu, które leżało na stole po uprzednim zamówieniu osób, które tam siedziały. Zaczęło biegać znowu po całej sali, rzuciło menu a potem podeszło do naszego stolika i zapytało czy "moze socku sie napic", odpowiedziałam, że chyba nie, bo nie wiem czy mama by mu pozwoliła a on wtedy złapał a raczej dotknął najpierw obrus brudnymi paluchami śmiejąc sie(nie było to pewnie zamierzone z jego strony) a nastepnie zaczął bić mnie po kolanach mówiąc "ze chce socek". Nie muszę dodawać że na spodniach malutkie plamy były, odprowadziłam dziecko do matki a ona ani przepraszam ani nic tylko znowu go posadziła:O Nie rozumiem po co matki zabierają tak małe dzieci do restauracji, tym bardziej gdy one nie potrafia zapanować nad nimi:O

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować