Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manikaaa

2 tyg na pozbycie sie boczków

Polecane posty

Gość manikaaa

hej dziewczyny za 2 tyg mam wesele, mam fajna sukienke ktora na gorze lezy idealnie ale na dole troche sie marszczy... wszystko przez te znienawidzone boczki... macie jakies pomysly...cwiczenia zeby troche sie ich pozbyc w 2 tygodnie? zaczelam robic takie wypady 3 serie na jedna noge a moze jakies inne propozycje>??

Gość mniej jeść ....
teraz to już nic nie zrobisz, trzeba było myśleć wcześniej

Gość codziennie musisz cwiczyc
2 razy dziennie po pol godzinie, mozesz biegac i sie wyginac na boki (te polobroty z wymachiwaniem, wiesz) moze spektkularnych efektow nie bedzie, ale zawsze pomoze, ale musisz codziennie no i unikaj rezczy slodkich i slonych, dietka itp

Gość manikaaa
zrezygnowanie ze slodkich rzeczy to nie problem bo prawie wcale ich nie jem tylko zawsze mialam problemy z tymi boczkami:/ ale mam teraz motywacje zeby regularnie cwiczyc ;) heh mam nadzieje ze sie uda..

haha najpierw sie latami pracuje na boczki a potem chce sie zrzućic w 2 tygodnie :D dobre

Gość nitka..22
Aerobiczna 6 weidera

Gość Laila_L
A ja na boczki polecam Ci pokręcić trochę hula hoperm - To daje najlepsze efekty! Sama wypróbowałam :)

tak. 1. Hula hop 2. Krem zielony perfecta wszysczuplający costam extra slim - SERIO DZIALA! 3. Pas neoprenowy sobie kup (20zł) i smaruj sie tym kremem jak najczesniej i na to zakladaj pas neoprenowy jak najczesciej, najlepiej krec hula tez w pasie neoprenowym, przyzwyczaisz sie 4. jak zmywasz pochylaj sie troche do przodu aby ciezar tułowia unosily miesnie wlasnie te pod boczkami 5. dowal jeszcze jakies cwiczenia na boczki i mysle ze w 2 tyg jak bedziesz serio sie starac mozesz i 3-4cm obwodu stracic zalezy jeszcze czy latwo chudniesz z boczkow czy nie

Gość manikaaa
hmm no w sumie nie pomyslalam o hula hop. wlasnie chcialabym schudnac jakies 4 cm bo te boczki sie sa az tak strasznetylko w tej sukience wygladaja jakby byly olbrzymie :/ dzieki dziewczyny za pomoc ;) trzeba sie wziac do roboty heh ;)

Gość liberal girl
i jest też bielizna korygująca :)

Witam dobrym sposobem na boczki ( i nie tylko) jest masaż na urządzeniu Rolling (rollmasaż), jeżeli tylko masz taki salon w pobliżu, najlepiej kupić sobie karnet na 10 wejść, efekt gwarantowany..;)!!! A jeśli nie... hula hop jest ponoć niezły, tylko trzeba systematycznie ćwiczyć...pozdrawiam