Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marigold250

ładna ale głupia

Polecane posty

jestem atrakcyjna, zgrabną dziewczyną, mam powodzenie u chlopców. co z tego ,jak jestem malo inteligentna, ciezko czasem mi cos zalapac, w dodatku nie mam poczucia humoru bo to tez laczy sie z inteligencją...nie mam ciekawych zainteresowań, pasji, moja osobowość to mój kompleks, nie chce taka być...Co mi po urodzie, ona minie...chce sie zmienić czy to możliwe?

Gość japiszon kudlaty
wątpliwe, przykro mi.

Gość józek z bagien jejeje
przynajmniej urodę masz- gorzej być i głupim i brzydkim a do tego wrednym - tworzysz prowo byle udowodnić że ładne są głupie - zazdrość to brzydka cecha- a fee

Gość japiszon kudlaty
lobotomia, może?

To nie prowokacje jest mnostwo pieknych i mądrych kobiet....ale ja nie mam obu tych cech, naprawde nikt z was nie ma kompleksow na punkcie umysłu?

ludzie nawet nie chcą mi na forum odpisywać...:( nie uwazacie że inteligencja jest bardziej seksowna niż /ladna twarz? ja tak uwa/zam ,marze o piekielnie inteligentnym facecie, no al etaki mnie nie zechce, chyba ze tylko do lóżka...

Gość Jurekoddziurek
i co sie dziewczyno stresujesz. Ja tam takie lubie - malo kumate, w bluzce z kroliczkiem, a najlepiej i bez :-). I kobitka ma satysfakcje i ja. Daj maila to sie odezwe

Gość uroda to nie wszystko
ale to 70% sukcesu więc ne przejmuj się tylko nie bądź zbyt uległa :)

Gość kdfcs
po co komu madra kobieta ? dobrze oczwiscie jest jak jest ładna i madra , ale madra a brzydka i tak jest o kant dupy rozczas , wole ładną i nie za madra bo i co mi po jej madrosci ? wystarczy iż ja jestem madry

marigold250>>>> juz na wstepie moge powiedziec ze nie jestes ani glupia ani idiotka :).....widzialas alkoholika ktory by sie przyznal ze nim jest ? .....bedzie dobrze :) nie narzekaj :P

kdfcs skoro sie pytasz po co komu mądra kobieta, sam nie jesteś madry, wybacz:(. To jedna z najważniejszych cech u ludzi

Gość kdfcs
tak ?! co ty powiesz . Ogólnie madrosc jest najwazniejsza cechą u ludzi - OGOLNIE !!ale dla spokojnego zycia w partnerskim zwiazku madrosc wymagana juz nie jest w kwesti facet do kobieta - oczywiscie nie mam tu na mysli idiotek bo taką autorka topiku nie jest co jest dla mnie oczywistym , ale madra kobieta .....? madra nie wezmie sobie faceta na kark - bo i po co jesj facet jeden jak moze miec wielu - ma na niego robić ? bo madra to i zaradna wiec samowystarczalna , a skoro tak , to zarobiona , karierowiczka , zapracowana itd. po co mi taka kobieta ? po co ? no chyba ze nieudolnym bede to mi taka pasowac bedzie , bedzie mnie bowiem utrzymywać .....

Gość genderlawenda
Fakt nie jestes prostacka, bo gdybys byla to nie zalozylabys takiego topiku na forum. Malo inteligenta kobieta nie wpadlaby na taki temat. A ze jest to nudny i brzebrzmialy watek - nie oczekuj, ze twoj post wzbudzi kontrowersje ze strony przedstawicielek plci pieknej:-). A na ironie ze strony facetow tez nie licz. Wymysl jakis ciekawy watek to sie przylocze:-). Ciao

autorko! po sposobie pisania wnoszę, że nie jesteś głupia! zresztą głupia osoba mało kiedy jest tego świadoma.

to że jest mądra i samowystarczalna nie znaczy że bedzie CIe utrzymywać, jej...a raczej na pewno mądra kobieta nie bedzie nikogo utrzymywac-kazdy musi pracować na siebie .Nie musi być tez karierowiczką..Nie przyjemnie byłoby żyć z kobietą z którą można by godzinami rozmawiać? Ktora potrafi olśnić znajomych,nie urodą a inteligencją...Kierujesz sie stereotypami mądra to nie znaczy zimna i wyrachowana, nastawiona na kariere.

milo ze tak piszecie ale ja znam siebie najlepiej i wiem co mowie ok moze nie jestem totalną kretynką, staram sie nie być jednak iteligencji mi brakuje. A co do ciekawości tematu myslalam ze bedzie ciekawy i nie widzialam podobnego na forum...

heheh no wlasnie :) skoro nie widzialas to znaczy ze obserwowalas tematy :) ....glupia by na ten drobny szczegol nie zwrocila uwagi :)...

nie czytalam wszystkiego wiec moze powielam rady...ale moim zdaniem masz kompleksy. Tez je mam i uwierz potrafia bardzoe zniszczyc poczucie twojej wartosci. Widze po stylu pisania, ze nie jestes malo inteligentna tylko niesmiala i zakompleksiona. Z tym musisz sama walczyc a moge doradzic zebys sobie nawet w necie czytala artykuly rozne, nawet na interii, wtedy zawsze bedziesz miec poczucie, ze jednak cos tam wiesz, ze sie orientujesz, nie bedziesz sie bac o tym mowic i po pewnym czsie (moze nie krotkim ) mozesz zablysnac :)

Gość doktornaukscislych
no co ty nie wylecisz, tylko ladnie ubierz sie na konsultacje:-)