Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezrównana oriana

bawia mnie topiki kafeteryjnych celebrytów

Polecane posty

Gość niezrównana oriana

Ludzie co tu sie dzieje wystarczy ze jedna osoba o "znanym"(:P)nicku napisze jakis denny topik typu ale dzis brzydka pogoda, zapalmy...a juz stado lizodupow leci zeby sie udzielac...i tak wlasnie rodzi sie uzaleznienie od kafe, bo jak na Kafe jestes VIP a w zyciu loser to wiadomo gdzie wolisz przebywac...

Tak,to potwornie irytujace jak psuje sie fajny topik na ktorym dyskusja wre, a ktos zaczyna robic z niego wlasne podworko

A mnie denerwuje to, gdy an jakimś topiku jest fajna dyskusja i złosliwe pomarańczowe nicki zaczynają swoje dogadywanie i wpierniczanie sie.

Gość liberal girl
nie siedzą na jednym, bo ile sie można kisić we własnym sosie :)? Trzeba świeżej krwi, zeby egzystować :) ale dziś jesiennie już, prawda?:)

Gość niezrównana oriana
O albo temat'przytulcie mi mi was tu potzreba 'czy cos w ten desen...heheh nie znam autorki/autora ale tylko patrząc po liczbie postow mogę stwierdzic ze osoba ta zaskarbila sobie sympatię kafeteryjnych VIPs i teraz zacczyna zdobywac popularnos sama...hahahha.Gdyby taki temat zalozyla stasia X,na pewno nie dostalby ani jednego posta:P

Gość pijawa nie lubi jak na
erotycznym ktos jej w szczytowaniu przeszkadza :P

Tak dlatego ide na grzyby. a wracajac do tematu, niektorzy poprostu nie widza roznicy miedzy forum dyskusyjnym a czatem.

Gość liberal girl
kafeteria nigdy nie byla "czystą" odmianą forum :) dlatego jest taka popularna :) tak myślę

Gość niezrównana oriana
cholerka..._>zalezy co nazywasz dogadywaniem bo chyba forum dyskusyjne jak sama nazwa wskazuje jest po to aby dyskytowac o jakims problemie a nie tworzyc towarzystwa wzajemnej adoraji...bo ja nie wierze ze ktos pod czarnym,znanym nickiem udzieli Ci jakiejs szczerej niemilej acz prawdziwej rady na Twoj temat co mogłoby wiązac się ze spadkiem notowań wśród innych Kafeterian:P:P:Phehe. Nie nie,nie mozna zepsuc swej reputacji ciezkoz zarobionej czasme przez lata:P

niezrównana oriana- widac, ze mnie nie kojarzysz... Ale mam to gdzieś. Cóż... Jeśli ktoś wpiernicza sie w topik i pisze jakies pierdoły nie na temat, trudno nie nazwać tego dogadywaniem i niepotrzebnym rozpieprzaniem topiku :O

Gość niezrównana oriana
chyba cie pojebalo--->no na tym forum na pewno ale jest wiele innych gdzie toczą się dyskusje na poziomie i jesliz adasz pytanie mozesz byc pewna ze dostaniesz na nie rzetelna odpowiedz...a tu...jamnika porwal mi jaszczomb hahahahah

Gość niezrównana oriana
cholerka---> heheh nie kojarze cie a co jestes kafe celebrity tez??hehehe przepraszam jesli ubodła moja ignorancja... a co do rozpieprzania to wiadomo sa ludzie i tacy i tacy jedni pod pomaranczowym nickiem udzielaja sensownych szczerych rad a inni pod czarnym marnuja literki i wlaza w dupe innym...z ta tylko roznica ze pomaranczowe nicki skupiaja sie na temacie topiku a czarne na tym co pisza i ajk beda postrzegane...

niezrównana oriana- nie jestem żadnym celebrytem i nie zamierzam. Wogóle nie wiem kto wymyślił coś tak głupiego jak "celebryci kafe " :O nie zamierzam dyskutować z Toba dłużej i tłumaczyć Ci, bo to nie ma sensu :O "z ta tylko roznica ze pomaranczowe nicki skupiaja sie na temacie topiku a czarne na tym co pisza i ajk beda postrzegane..." Proszę Ci, nie rozśmieszaj mnie :O

Gość niezrównana oriana
ale kto Ci powiedzial ze ja tam w ogole wchodze...nie no raz weszlam o jeden ktory teraz ma milion postow a byl zatytuowany cos tam zapalmy i to na tyle odnosnie tematu...to nei dla mnie

Gość liberal girl
bo fajnie być elitą nawet kafeteryjną :p i czasem żal, czasem tęskno i stąd takie topiki

Gość liberal girl
z drugiej strony: co w tym złego, że ludzie się rozpoznają, lubia się razem powygłupiać? Niech sobie temat ma i 4 miliony postów - kogo to?

Gość niezrównana oriana
cholerka-->nie musisz mi nic tlumaczyc jak to na kafe jest bo wszystko widac ze tak powiem czarno na bialym hehehe..

Gość niezrównana oriana
liberal girl--->kogo to...wiec jak by tak sprawe postawic to na kazdy topik na tym forum odpowiedz'kogo to'by pasowala...'mam 150 powinienem sie zabic'-kogo to?/

Oriana nie ma sensu ta irytacja, to forum jest niereformowalne, jest takie jakie jest i ludzie to lubia, wydurniac sie i pisac byle co. niestety ale tak jest

Gość zdzirka orencz
ale o co chodzi? nie podoba sie, to zmienic forum i nara, wybor jest imponujacy:o majsterek🖐️

Gość liberal girl
jeśli mogę coś zasugerować, to naprawdę radzę kafeterię brać mniej serio, a poważnie traktować tylko ludzi.

Gość niezrównana oriana
poważnie to traktuję jedynie swój odbyt :classic_cool:

Gość liberal girl
Majsterek - czasem jest oczywiste, że ktoś się tylko bawi. Czasem to czywiste nie jest i wtedy lepiej nie kpić. ale może to tylko ja taka nadwrażliwa na ludzki los jestem :p