Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfsdfsdf

nie wierze w ani jeden gest,usmiech URBAŃSKIEJ

Polecane posty

Gość fsdfsdfsdf

robi miny ,zachowuje sie jak Dziewica Orleanska... A frajerzy mysla ze ona taka na serio-mila,kochana,SKROMNA i uprzejma..Tylko swiat sie na nia uwzial:Otaaaa..... gdyby taka byla nie przebilaby sie nigdy i nigdzie. jestem pewna,ze jest w 100% inna.zaklamana,wyrachowana i po trupach chce dojsc do celu. jakos nie miala wyrzutow sumienia gdy jako malolata rozbijala malzenstwo Jozefowicza...pcha sie wszedzie !a dzieckiem niech sie zajmie!bo niby kiedy ma czas dla niego???? proby,wystepy... a taka swieta....2 razy ogladalam taniec z gwiazdami-niedobrze mi sie robi na te jej miny:Owstydziuszka-bidulka.... a napisalam to,bo przeczytalam gdzies wlasnie opinie,ze Mucha to suka a Nataszka taka skromna....frajerzy!to czuc na odleglosc ze sciemnia!tylko idiota tego nie widzi! lize tylek ludziom za smsy wdzieczac sie do kamery! Zmuda-Trzebiatowska tez z tego samego miotu...ale to juz inny temat... co?!wygadac sie chcialam!:P

Gość tikitakiimalaga
Dokładnie myślę tak jak osoba wyżej!!!! Zgadzam się w 100% !!

Gość jwjowjo
ja pierdole ale ty musisz ieć we łbie nasrane i nuuudne życie skoro takie Urbańskie i inne Muchy przeżywasz :D:D:D:D

Gość zalozylam ten topik
po prostu nie lubie zaklamania! obojetnie czy to w moim nudnym zyciu,czy w sklepie,czy w tv!!!! ale co ja sie jaram jak wystarczy popatrzec na politykow... naplota,naklamia a cholota łyka:O

Gość ale ludzie
mają problemy... to się w głowie nie mieści. Skąd taka pustota się bierze na tym świecie???

Gość ssdsa
ale masz problemy jasne to ze dziewczynie sie udaje to anpewno wyrachowana skad ty masz taka debilna wiedze o zyciu