Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do ilu umiesz liczyć

ciekawam jaki los milionerów totkowych-czy sa szcżęśliwi

Polecane posty

Gość do ilu umiesz liczyć

no bo przecież troche ich już było - czy nie mieli kłopotów z ta kasą - czy nie poprzewracało im sie w głowach - czy nie rzopiżyli tej kasy - czy ogólnie są szczęśliwi słyszeliście o takich

Gość ja znam jedna
co wygrala 3 mln i teraz sie panoszy z zadartym nosem, woda sodowa jej odbila do glowy

Gość erty
zwolnili sie z pracy a potem poszli do tej samej

Gość lundek zdruj
znam 3-ech braci gdzie jeden wygrał i się podzielili, przez to się ludzie zwiedzieli bo musieli zapłacić podatek od darowizny i ktoś farbę puścił. nachodzą ich ludzie i cała rodzina by im cos kopsnęli, do jednego z nich zapukały karki , nie wiadomo jak z nimi sobie poradził, drugiemu żona się zaczęła kurwić i chciała rozwodu. Poprzedni brat chciał pomóc bratu i dał jej z liścia lub trochę więcej za co przesiedzial ileś tam dni w klatce. nie utrzymują znajomości ze starymi znajomymi. nie wiem czy tak fajnie

Gość z moją mamą pracowałą
babka co wygrała parę lat temu grubszą kasę w lotto - nie pamiętam ile :o Rzuciła pracę, zaczęła szaleć z kasą, wszędzie jeździć taksówkami, kupowała drogie bzdety a obecnie szuka pracy bo ma same długi :o

Gość nie jest kolorowo
jeden młody koleś pare lat temu zabil sie na motorze, który se zafundował z wygranego w totka :) a raczej :(

Gość ojjj gdybym ja wygrala
to wplacilabym na pewno czesc pieniedzy na domy dziecka i schroniska dla zwierzat, podzielilabym sie z rodzina i kupila maly domek na wsi i otworzyla swoj sklep:) do zycia wiecej mi nie trzeba, chociaz nie wiadomo co taka kasa moze zrobic z ludzmi... Ja na pewno podzielilabym sie z najblizszymi, nawet teraz gdy nie pracuje a czasami ide dorobic na ulotkach i mam te 300zl to polowe daje ojcu, kupuje cos bratu i tak zostaje mi 20zl ;)

"to wplacilabym na pewno czesc pieniedzy na domy dziecka i schroniska dla zwierzat, podzielilabym sie z rodzina i kupila maly domek na wsi i otworzyla swoj sklep do zycia" tylko pod warunkiem że wygrasz 40 mln bo za zwykle 1,5 to by ci nie specjalnie starczyło 2 budynki, datki, podatek, ziemia, pewnie byś koło 0 wyszła

Gość ojjj gdybym ja wygrala
wystarczylyby mi 3mln ;) gdybym wygrala 40 pewnie bym zwariowala :p

A ja bym chciała wygrać chociaż 1/10 tej dzisiejszej sumy,więcej mi nie potrzeba i byłabym bardzo szczęśliwa :)

Gość Łooooooooooooooooooooooooooojj
A jaki jest podatek? Tzn, ile % ?

Gość eksperymentuję z paniami
ogólnie od wygranych powyżej 2 tyś coś tam jest 10%, tu chyba jesta ta stawka albo 7%

Gość nie maja juz nic
ja znam rodzice, ktora dostala w spadku kolosalne pieniadze. przez okolo 5 lat zyli ponad stan. teraz klepia biede :( nawet posprzedawali wszystko co wowczas kupili a co dalo sie teraz sprzedac.