Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdurielfjlskdjfsd

matka mnie uderzyla to jej oddalam

Polecane posty

Gość kdurielfjlskdjfsd

tak jak powyzej

Gość klarabelllla
widocznie miała powód a ty ją sprowokowałaś swoim zachowaniem i pyskowaniem.Niewdzięczna gówniara.Idź ją lepiej przeproś.Brak szacunku,nie dobrze.

ja też nigdy bym nie uderzyła... chyba bałabym się , że mi ręka uschnie. a przyznam , że parę razy dostałam "strzała"

Gość maturka4
Patologia! Zamiast teraz matkę przepraszać na kolanach, taka gówniara jeszcze się "chwali"

Gość vgh
patologia jest takm samo bicie dziecka przez matke :O

Gość Tyciproblem
klarabelllla ----> A jak facet bije kobietę to też widocznie ma jakiś powód? :O A zgwałcona kobieta też jest sama sobie winna, bo widocznie sprowokowała gwałciciela? :O

Gość ale żreć chcesz
prawda?> Skoro ci z matką żle, to wypierdalaj z domu

Gość a dlaczego mama
cię uderzyła? Nie oskarżajcie jej od razu, bo jeśli dostała bo mamie przeszkadzała jej fryzura? To chyba co innego niż strzał za złe zachowanie, seks w wieku 15 lat czy palenie papierosa w obecności rodzica (w wieku 15 lat:-) ). Wyjaśnij nam jaka była sytuacja i za co dostałaś

Idź lepiej mamę przeproś powiedz jej co czułaś i że bardzo Cię zabolało że tak się zachowała, chyba że jesteś zupełną kretynką i bez skrupułów uderzyłaś mamę, nie powinna tego robić ale Ciebie to nie usprawiedliwa, to w koncu Twoja matka i powinnaś mieć do niej szacunek !!

Gość swiat do gory nogami
sie przewraca !!! Corka przylala matce i obwiescila o tym calemu swiatu.Nie masz gowniaro czym sie chwalic,zycze ci z calego serca zeby twoje wlasne dzieci tez kiedys sprawily ci lanie.

Gość klarabelllla
do Tyciproblem.Widzisz ja widzę różnice i nie porównuj. W tym temacie nikt nie mówi o gwałtach.Tylko o szacunku do matki.Jaka by nie była,ale to jest matka.Więc nie podejmuj tu tematu o gwałceniu,możemy założyć inny topik.Nie lubię przemocy,w żadnym wypadku,ale nie popieram również zachowania tej małolaty,która najwyraźniej ma z tego ubaw i się szczyci,a matka jest kłębkiem nerwów.postaw się w sytuacji tej matki.Ma krnąbrnego bachora,który się buntuje i wpadł w złe towarzystwo.Matka za wszelka cenę się stara żeby ja uchronić dając cenne rady ,prośby, groźby i nic nie pomaga.A ta zapewne jeszcze się stawia i pyskuje,mnie tez by poniosło,matka chowa od małego daje żreć ,ubiera,wychowuje i jak jej się odpłaca gówniara?A uwierz mi młodzież niektóra jest trudna i ciężko do nich dotrzeć,czasem trzeba użyć jakiś innych sposobów.Przecież nie mówię że to ma być codziennością .Gdyby im pozwolić tak na wszystko,to do czego by doszło?

Gość fgrthyju
matka to taki sam czlowiek jak inny. jezlei pozwalasz zeby matka znecala sie psychicznie czy foizycznie nad dzieckiem to pozwalasz by kazdy inny to robil. nie ma wytlumaczenia: matka to matka. na szacunek trzeba zasluzyc a nie dostaje sie go z pozycji: matki, starszej, profesora czy ksiedza.

Gość klarabelllla
jakby mi moja córka oddała, kazałabym jej się wynosić i na na swój wikt.Może coś by sie nauczyła.

Gość a matka ma prawo uderzyc
w twarz dziecko?!

Gość owszemprzecież nie jest
bogiem,ale raczej nie wierzę zeby się znęcała psychicznie nad córką

Gość asfgrthyjuk
klarabellla jak chcesz sobie znalezc worek treningowy ktory nie oddaje jak dostaje po pysku to wybierz sie do sklepu sportowego :O

Gość zdarzylo mi sie z matka
przepychac, ale jak dostalam plasksacza, to odwracalam sie na piecie i nie oddawalam. mimo wszystko, nie potrafilaby uderzyc w twarz matki, poza tym plaskacz dla mnie tak upokarzajacy, ze wolaalm wyjsc....

Gość jesteś bita czy zostałaś
uderzona ? To różnica. Prawdziwa patologia - walic matkę po pysku

Gość klarabelllla
jesteś jak widzę mało doświadczona,pogadamy jak wydoroślejesz,przecież nikt tu nie mówi o jakimś znęcaniu się,ale zimny prysznic jest potrzebny.To matka powinna na wszystko pozwalać,dawać kasę i pozwalać żeby sprowadzać do domu chłoptasiów,a potem nie daj ciąża,a może melina?

Gość asfgrthyjuk
mam 29 lat i w zyciu nie bylam przez rodzicow uderzona :O i nie wyobtrazam sobie bym ja miala bic moje dziecko bo zrobnilo cos nie tak jak sobie wymyslilam :O cokolwiek by to nie bylo, jezeli matka zniza sie do przemocy fizycznej to z nia jest cos nie tak, a mnie zawsze uczono ze jak ktos cie bije to masz oddac, bo nie jestes niczyjim workiem treningowym. az zal mi jest waszych dzieci bo kij wie kiedy zrobia cos co sie matce nie spodoba i ma ona swiete prawo by walic po pysku :O to jest chore :O

Gość bita kiedys
Ja byłam bita przez matkę wiele razy, kopała mnie, tłukła pięściami. Zawsze odchodziłam ze spuszczoną głową, bojąc się odezwać. pewnego dnia powiedziałam dość i jak zaczęła mnie bić to się broniłam oddając jej. Od tamtej pory mnie nie tknęła. Nie oceniajcie tej dizewczyny, nie wiadomo jak Wy byscie sie zachowali. Ja żałuję że nie oddalam jej wczesniej tylko znosilam jakos te upokorzenia

Gość srala kaczka dojaczka
reka ci uschnie

Gość no tak _________
"chore" jak matka wali dzieciaka, a jak dzieciak wali matke to obrona i zdrowe rozładowanie emocji ??

Gość klarabelllla
Czy wy mnie w ogóle czytacie,ja nie mówiłam o znęcaniu się i pastwieniu nad tą dziewczyną,tylko o tym że trzeba ją trochę ściągnąć na ziemię.Czasem właśnie to jest jedyny sposób.Czy zauważyłyście,jaki jest temat?Nie napisała smutno,ale się pochwaliła,cieszy się z tego i nie jest jej przykro.Dlaczego szybko opuściła swój topik?Bo nie podobało się to wielu osobom i nie miała poparcia,a myślała,że zrobi z tego niezłą sensację.Dlaczego nie starała się bronić,wyjaśnić,napisać coś więcej o sytuacji z matką.Nic po prostu się ulotniła,bo wie że to ona jest wszystkiemu winna.

Gość nie bic
Każdy ma swoją godność i ma prawo jej bronić! Nieważne kto tłucze matka, ojciec, mąż nie wolno się na to godzić.

Gość godzic nie
ale nie postepowac dokładnie tak samo!