Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tysiac piecstet sto gwiazd

skutki katolicyzmu... zycie w czarnogrodzie

Polecane posty

przed chwila w faktach podawane byly informacje o paradzie rownosci organizowanej w warszawie... i przy okazji oczywiscie wypowiadali sie ludzie, ktorzy chcieliby jej zabronic. Pewien pan stwierdzil ze Polska "stanie sie posmiewiskiem swiata chrzescijanskiego"... sic. jakie to smutne ...Polska juz jest posmiewiskiem swiata cywilizowanego :(

Gość dziewczyna ladacoo
to po ch... tu mieszkasz? Nienawidze takich ludzi, ktorzy nie maja szacunku do wlasnej ojczyzny i do ludzi tu mieszkajacych.

Gość ogladalem
Ta parada bedzie przypominac te obrazki z tych parad zboczencow za granicach. Mam andzieje ze teraz ludzie sie juz powaznie zraza do homoseksualistow ogladajac te obrazki, bo na pewno nie beda one wygladac tak spokojnie jak te organizowane wczesniej.

Gość hjkuyilo
nie mam szacunku do takich debili :O a co do skutkow katolicyzmu, to wystarczy przeczytac artykul o facecie ktory zrobil swojej corce 7 dzieci i cala wisoka z proboszczem na czele o tym wiedziala. zdrowe moralnie, bogobojne, katolicke powie ze wie ale to nie ich sprawa a czesc nawet faceta podziwia bo w swoim wieku utrzymal przy sobie mloda babe (opuzniona w rozwoju, zacofana, uposledzona umyslowo). ksieza maja kochanki oficjalnie lub mniej, albo dopuszczaja sie aktow pedofilii za co sa PRZENOSZENI do innych placowek.

Gość ogladalem
I jest dokladnie tak jak mowili coniektorzy. Njapierw niewinne marsze. Oswajanie ludzi. A teraz gole dupy pederastow tanczacych w rytm muzyki techno i ksiazeczki o pingwinach pedalach dla dziecipromowane przez Biedronia :(

no i juz widac jak tu katolicy i ludzie szanujacy swoich rodakow zieja nienawiscia, brawo... -dziewczyna ladacoo- nie zdziwilabym sie gdybys w imie swoich "patriotycznych i chrzescijanskich "przekonan wskoczyla z bomba do zatloczonego metra w warszawie ... ja nie mowie ze mi przeszkadzaja jakies procesje itp. jest czas i miejsce na procesje, powinna byc mozliwosc paradowania - a raz na rok mozna zaszalec- z gola dupa :)

Gość ogladalem
Sa ludzie i to w wiekszosci ktorym to przeszkadza. Rodziny ktore nie chca zeby ich dzieci to ogladaly. Jesli ci sie to nie podoba to masz problem i albo uszanujesz glos wiekszosci albo wyjedz do innego kraju.

Gość dla mnie te parady
to idotyczny pomysł , homoseksualiści byli są i będą ale na chuj z tym paradować ? :O

A.K_ te parady sa po to zeby byly parady :)

Gość paraduja bo maja prawo do tego
to naprawdę proste, niech sobie łażą mi nie przeszkadza

nie chodzi mi tu o sama idee, nie jestem nawet homoseksualistka :) ale raz w roku niech sobie poparaduja, po co od razu siac nienawisc ...

w moim miescie paraduja w srodku lata,lesbijki sa topless wiec co mam powiedziec dziecku kiedy zapyta dlaczego te panie sie rozbieraja??? w moim miescie homofoby zabili takiego facia,mial rodzine i dzieci.... nikt im nie potrafil wytlomaczyc co ich tatus robil nago w duzym parku w krzakach o 2 rano......zenada