Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matko i corko jestem w szoku

nie bo jebne .. oczom nie wierze

Polecane posty

w zeszlym tygodniu kupilam sobie zestaw sztuccy firmy villeroy& boch (piemont)na 6 osob , 48 sztuk ( 6x8 )..pieknie zapakowany , ladny , tani byl koszto¡wal mnie nie cale 50 €.nie kupowalam wiecej bo myslalam ze jeszcze beda , pozatym jakas podrobka viceroya & bosch czy co ?? siedze sobie wlasnie teraz na necie , szukam tych sztuccy bo w sklepie juz ich nie maja .. znalazlam .... okazalo sie ze villeroy& boch to renomowana , bardzo dobra i droga firma ..ALLEGRO oczywiscie ... identyczny komplet tylko ze kosztuje 1000 zl :/ powie mi ktos dlaczego w polsce jest 5 razy drozej ?????????????????? bo mi sie az wierzyc nie chce :/ to ja tu moge interesy krecic :/ kupowac komplety po 50€ sprzedawac po 100€ a i tak bede polowe taniej miala:/ przeciez to bez sensu..., w polsce marne zarobki a ceny dowalaja nieziemskie.. nie rozumiem tego

Gość weż się nie chwal

rany :/ mowic do was ze 5 razy drozej w polsce a wy wez sie nie chwal..a chwale sie bo kupilam w koncu cos co jest sporo warte za zajebiscie male pieniadze.. aty nie badz taki zazdrosny :/ bozeeeeeee co za narod

Gość autorko
Bo tak jest..Ja mieszkam w brukseli.a ty?

ja mieszkam w madrycie

Gość jA MIESZKAM W JAJKOWIE

Gość a ja w warszawie

Gość a ja w krakowie
co to jest allegro?

Gość autorko
Nie przejmuj sie tymi ludzmi.. Ja sciagam rzeczy z belgii do Polski.. i z tego zyje. Ciuchy tutaj sa o wiele tansze,dywany,kosmetyki po euro itp.. W Polsce dobra para spodni za 100zl.a tutaj za 10 euro. Tak samo buty.. kosmetyki,blyszczyki,cienie,pudry po euro..

Gość no i co w zwiazku z tym
kupuj i sprzedawaj tylko jeszcze zapomnilas obliczyc ze trzeba zaplacic 22%vatu i 19% podatku a do tego prawie 900zl ubezpieczen.

no ale co w związku z tym? mamy się powiesić? skakać z mostu? żyły ciąć? no tak jest, trudno, mamy taką anie inną POlskę, taką a nie inną historię i komunizm będzie się jeszcze za nami ciągnął, nie przeskoczymy tego w kilka lat :o