Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Auster

nie potrafię sobie poradzić z pewną barierą psychiczną

Polecane posty

Gość Auster

zawsze lubiłem się przyglądać jak moja starsza o dziesięć lat siostra siadała przed lustrem rano i się szykowała do porannego makijażu , farbami malowała rzęsy i brwi, cienie robiła i różne pomadki oraz kremy urzywała , pędziła gdzieś na spotkanie lub na randkę ale zawsze bardzo zadbana była i kobieca w swoim wyglądzie, najczęściej wskakiwała w sukienki albo w spódnice i wyglądała jak księżniczka z bajki, sama czuła jak należy fajnie wyglądać , teraz moja siostra ma 38 lat i nadal wygląda jak laseczka , ma fantastyczną rodzinę i dwoje dzieciaków w wieku 9 i 6 lat :) teraz lubię rozglądać się na ulicy , lubię patrzeć na zadbane kobiety i widzę, że zadbanych kobiet jest bardzo mało, mają ścięte włosy i wyglądają na babo-chłopów w jakiś wycieruchach bez żadnego makijażu podkreślające oczy , odstraszają mnie takie kobiety, które nawet nie wyglądają na kobiety , w większości wyglądają jak strachy na wróble i wtedy odwracam głowę

Gość dziewczyna ladacoo
Masz dobry gust po prostu:D

Gość Auster
dodam jeszcze że jechałem wtedy ukradkiem na recznym i spuszczałem się w skarpetke,obecnie przesiaduje na kafeterii i zjeżdżam na recznym pod posty bywalca wzglednie Jasnego Shatyna :classic_cool:

Gość qwertas
nie każdy chce łazić wymalowany jak pajac i czuć się źle w jakiś kieckach

Gość sprawdzone prawdy..
Czyli siostra jest dla Ciebie wzorem kantydatki na dziewczynę? :) Masz barierę do...? Hmm, jak wg Ciebie powinna wyglądać (kobieca) kobieta? może lubisz tapety i godzinne posiedzenia przed lustrem... Nie obawiasz się jawnej bądź ukrytej 'paniusiowatości'...? Wielu mężczyzm właśnie to denerwuje po czasie (mimo że na początku im się to podobało). A co powiesz o dziewczynach naturalnych, które miewają np. delikatny makijaż a są naturalnie ładne? Też są wg Ciebie niekobiece i nieciekawe? Hmm, uważaj, bo te bardzo 'zadbane' mogą często nie mają tak ładnego, zadbanego 'wnętrza'... wtedy, jeśli facet jest na poziomie, to piękna, ozdobna buźka nie wystarczy.. A życie pokazuje, że płytkość (wewnętrzna) wymaga więcej akcesoriów, żeby sobą zainteresować... Jeśli któraś kobieta jest ciekawa, to będzie taka nawet bez makijażu, bo jej piękno będzie biło od środka i wyda się jeszcze ładniejsza na zewnątrz. (Sprawdzone :) A te na pierwszy rzut oka 'ciekawe', często przy bliższym poznaniu okazują się nie tak ciekawe.. (nie mówiąc o rozczarowaniu gdy zobaczy się ją bez tapety) ..i.. nic z tego nie wychodzi. Jest sporo kobiet które mają 'to coś' i przyciągają facetów jak magnes, mimo że, mówiąc delikatnie, 'nie rzucają się w oczy'. Zależy czy szukasz poważnej znajomości na przyszłość, czy po prostu chcesz mieć dziewczynę na chwilę (:-/)