Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olejek11

OLEJ RYCYNOWY KTOŚ STOSOWAŁ W 39 TYGODNIU LUB PO??? POMÓŻCIE!!!!

Polecane posty

Gość Olejek11

CHOCIAŻ NIE MIAŁA Z WAS ZADNEGO ROZWARCIA??? MAM ZAMIAR WYPIC TEN OLEJEK ŻEBY PRZYSPIESZYĆ PORÓD, JESTEM JUŻ STRASZNIE ZMECZONA SŁODKIM CIĘŻARKIEM:-)

moja mama pila go ale w szpitalu ja bym nie polecala nam polozne mowily ze taki olejek moze zadzialac ale jezeli od dolu jest juz jakies przygotowanie, czyli rozwarcie i skrocina szyjka a nie a skurczy w Twoim przypadku watpie zeby zadzialal, poza tym balabym sie eksperymentowac bez lekarza

Gość Olejek11
dzieki

Gość Olejek11
a znacie jakieś inne sposoby na przyspieszenie porodu i rozwarcia, tylko takie aby nie zaszkodziło dziecku???

jesli tak to nic nie przyspieszaj!!! jeszcze zateskonisz za tym spokojem ktory masz i korzystaj z kazdej chwili,ja tez tak chcialam szybko szybko,pilam ten olejek jest ochydny i nigdy wiecej -glupia byla,- teraz tez jestem w ciazy i napewno nic nie bede przyspieszac zobaczysz ze nawet nie bedziesz sie spodziewalal jak tu nagle zaczniesz rodzic,teraz sobie odpoczywaj i szykuj sie na wielka zmiane w zyciu:-) szczesliwego rozwiazania

moja sasiadka duzo wspolzyla :) - tak opowiadala ze 4x dziennie - szczesciara :-P jak pojechala do szpitala to miala juz 4-5 cm rozwarcia (byla 9 dni po terminie) do tego sprzatanie domu, schody,szybki spacer

Gość Olejek11
ja niestety nie mogę współżyć:-( (nie mam zagrożonej ciąży) ale mam infekcje i musze ją jeszcze leczyć i z seksu nici. Wysiłek??? wszystko w domu po sprzatane okna umyte, spacery dziennie po dwie godziny ze nogi mnie bola z reszta ledwie sie ruszam i NIC:-( widocznie malemu jest w brzuszku dobrze a ja sie mecze jak cholera:-(

Gość Olejek11
to jest moja pierwsza ciąża