Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiemnic17

wrocic do niego? pomozcie

Polecane posty

a wiec pare tygodni temu zostawilam chlopaka, z ktorym bylam 3 lata... jednym z powodow byl inny chlopak, ktorego znalam od roku. Od razu gdy go zobaczylam cos poczulam... no i spotykalimsy sie, a ze moj chlopak byl dla mnie jaki byl;/ to sie rozstalismy. Teraz minelo pare tygodni i jednak ten chlopak nie jest taki jak powinien byc. Juz pare razy sobie u mnie przechlapal:/ i to ostro... tzn koledzy sa wazniejsi, nie ma dla mnie czasu, nie odp mi na sms, wylazi sobie gdzies z kolegami w nocy, mozliwe ze sie z jakimis dziewczynami spotyka, raz jego kolega mnie zaczal macac a on na to niic:/ Teraz zrozumialam, ze moj byly byl jednak dobry. Uderzyl mnie raz, bo sie zdenerwowal ze go zostawilam, ale zawsze ze mna byl, zawsze bylam na 1 miejscu... nie liczyl sie nigdy wyglad tylko milosc:( i nigdy by mnie nie zdradzil... niewiem co teraz robic, bo moge go stracic na zawsze... on jest mi w stanie wszystko wybaczyc:( ale niewiem czy umialabym zyc z tym, ze mialam kogos innego i nadal czuje cos do tego chlopaka, ale wiem ze z tego nic nie bedzie a z moim bylym moge zalozyc rodzine... pomozcie mi:(

Gość moim skromnym zdaniem ......
sytuacja jest skomplikowana, czujesz cos do innego ale jemu nie zalezy na Tobie skresl go!!! tamtego zostawilas trudno ponies konsekwencje swoich czynow,,, jestes kobieta "bluszczem" chcesz zeby facet poswiecal Ci swoj caly czas ciagle pisal itd itd,,, powiem Ci ze faceci maja inne potrzeby i nalezy je uwzglednic rowniez, oni potrzebuja swobody i zaufania, tak jak kazdy czlowiek i dopoki nie masz podstaw nie zastanawiaj sie nad tym czy jest zainteresowany kims innym,,, moja porada postaw na miejscu pierwszym swoja godnosc, zajmij sie swoim zyciem zacznij realizowac swoje marzenia, badz szczesliwa z nim lub bez niego,,, to najlepszy sposob by facet jadl Ci z reki, jesli ktos Ciebie nie szanuje to nie trac na takie osoby swojego cennego czasu,