Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WSHBSEBFsehvfsbvb

Bardzo proszę o jakies wierszyki o miłośći !PILNE

Polecane posty

Gość WSHBSEBFsehvfsbvb

Jak w temacie...będe naprawde bardzo wdzięczna:)

taki jeszcze z czasów podstawówki: miłość i kartofle to są dwa braciszki miłość ściska serce a kartofle kiszki :P

Gość ekFJFJFHWEFHSEHFkjsd
albo chociaz jakis link na kafeterii o takich wierszach

Gość oooooooooooooooooooooooooo
na górze róże na dole schab kochamy sie jak flip i flap :P

Gość dua zebowa
ja cie kocham tylko troszke jak kogucik swą kokoszkę bo kogucik swa kokoszke zawsze kochał tylko troszke

Głos, którego mogę słuchać godzinami, urodę, którą mógłbym podziwiać latami. Serce tak ciepłe, że można przyłożyć do rany. Obraz Twój wydaje się być wprost doskonały. Jesteś dla mnie w pisaniu natchnieniem, jesteś dla mnie w snach marzeniem. Myśli o Tobie nie mają końca, myśl o Tobie wciąż gorąca. To Ty budzisz we mnie radość, to Ty otaczasz mój świat zabawą. Mógłbym tak pisać o Tobie bez końca, lecz wierszyk ten musi dobiec końca. Skończę ten wierszyk takimi słowami, prosząc Cię byś częściej mrugała tymi ślicznymi oczkami. *** Moje szczęście tylko z Tobą jest możliwe. Moje szczęście ma na imię tak jak Ty. Moje szczęście dotąd bardzo nieszczęśliwe już uśmiecha się od kilku dni. Moje szczęście ma kolor Twych oczu, ma Twój uśmiech, Twoje ręce, Twą twarz. Dotąd żyło gdzieś daleko, na uboczu, aż nareszcie odnalazło nas! *** Misiu, misiu chodź do lasu. Misiu, misiu szkoda czasu. Misiu, misiu daj mi rączkę zaprowadzę Cię na łączkę Misiu, misiu nie bój się gdy Ci powiem Kocham Cię. *** Gdyby miłość była piekłem, oddałabym duszę diabłu, by być z Tobą. Gdyby miłość była zbrodnią, popełniłabym ją, by być z Tobą. Gdyby miłość była śmiercią, umarłabym, by być z Tobą... A jednak.. miłość jest zbawieniem, więc jestem w niebie. Miłość jest czekaniem, więc czekam. Miłość jest ogniem, więc płonę. Miłość jest Tobą, więc... ... KOCHAM CIĘ! *** Gdy jestes, swiat jest cudowny ale gdy Ciebie nie ma wokol mnie swiat staje sie pustka i tylko czekam na Ciebie a gdy przychodzisz to serce moje promienieje, tak chcialabym, aby zawsze tak pozostalo miedzy naszymi sercami, bo Milosc dwojga serc to najpiekniejsze co moze byc na tym swiecie. To jest prawdziwa Milosc 😍

😍 Kocham Cię za to,ze jestes :* Kocham Cię bo jestes moim szczesciem :* Kocham Cię gdy Jestes przy mnie :* Kocham Cię gdy Cie nie ma :* Kocham Cię zawsze:* Kocham Cię wszedzie :* Kocham Cię gdy rozmawiamy :* Kocham Cię gdy na mnie patrzysz :* kocham Cię gdy mnie przytulasz :* Kocham Cię za twój usmiech :* Kocham Cię za twoje calusy:* Kocham Cię gdy mi sie snisz:* * Kocham Cię gdy mówisz,ze mnie Kochasz :* Kocham Cię rano :* kocham Cię popoludniu :* kocham Cię wieczorem :* kocham Cię w nocy :* kocham Cię zawsze :* kocham Cię na zawsze :* *** Chce być z Tobą aż do końca, razem dotknąć teraz słońca, latać razem, skoczyć z góry i szybować jak dwie chmury. Lekko Ciebie pocałować i pod kołdrę Ci się schować. Żeby ciepło razem było, żeby dobrze nam się żyło. *** Powiedz gwiazdka a przyniosę ją tobie, powiedz niemożliwe a ja to zrobie. Jesteś promykiem przy którym uśmiech wstaje, jeteś mężczyzną co szczęście mi daje.... kocham cie, miej to na uwadze, na moje serce nic nie poradzę... *** Pojawiłeś sie taj nagle..Wszedłeś w moje życie burząc jego harmonię.Zawładnąłeś moimi myślami.. Stałeś się cząstką mnie,tą cząstką,bez której nie da się życ.Sprawiłeś,że każda chwila przy Tobie ważniejsza jest niż wszystko inne na świecie. *** Dla Ciebie moje usta, dla Ciebie moje ręce i oczy dzięki Tobie widzące coraz więcej. Dla Ciebie moje myśli, dla Ciebie moje słowa którymi swoje serce chce Tobie ofiarować. *** Wystarczy jedno słowo aby szczęśliwym być. Wystarczy jeden uśmiech by mieć dla kogo żyć. Wystarczy jeden dotyk by serce z sercem spleść. Wystarczy miłość szczera by życiu nadać sens. *** ...żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw... *** Czy pozwolisz ze Ci powiem, w wielkim skrócie i milczeniu, że Ci oddam i otworze w ciszy serc w potoków lśnieniu... słowa dwa przez sen porwane...przez noc ukryte, przez czas schwytane.. słowa co brzmią jak śpiew.. dwa proste słowa KOCHAM CIĘ *** Miłość to jest takie coś czego nie ma. To takie coś co sprawia, że nie ma litości... To tak jakby budować dom i palić wszystko wokół...Miłość to jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach, miłość jest wtedy, jak do czterdziestoletniej kobiety wciąż mówisz Moja Maleńka i kiedy patrzysz jak ona je, a sam nie możesz przełknąć... Wtedy, kiedy nie zaśniesz, zanim nie dotkniesz jej brzucha... Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty marzysz, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić. *** Mówią, że kiedy rodzi się człowiek, z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie *** Daleko gdzieś i blisko tak.Na krawędzi nocy i dnia.W zasięgu ręki i na serca dnie Ciebie mam i Ciebie chce. W twych oczach widzę cały świat muzykę słodką w sercu masz.Twe dlłonie źródłem dla mnie są, a ramiona Twe to mój schron. *** Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad nią panować. Myślisz o ukochanej osobie przez dwie minuty, a zapominasz o niej na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o niej trzy godziny, a zapominasz na dwie minuty. Gdy nie ma jej w pobliżu - czujesz to samo co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. Oni kradną i poniżają się, by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak. A Ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć miłość

A to takie króciutkie :) 😍 Takim Skarbem jakim jesteś Ty nie można się chwalić, bo zawsze znajdzie się jakiś złodziej... * 😍 * Choćby cały świat uległ zmianie, ja Ciebie kochać nie przestanę! Choćby kwiatki zaczęły ćwierkać jak wróbelki, a kaktusy chodzić i nosić szelki! * 😍 * Choć czasem chcesz mnie zjeść ze złości to nie zjesz mojej miłości * 😍 * W trzymaniu się z chłopakiem za ręce najpiękniejsze jest to, że po chwili zapominasz, która ręka jest Twoja. Zapominasz, że są dwie nie jedna * 😍 * Gdy się urodziłeś - padało... ale to nie był deszcz, to niebo płakało, bo straciło swoją najpiękniejszą gwiazdę. * 😍 * Gdybyś kiedy we śnie poczuła, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał. * 😍 * Zycie z drugim czlowiekiem polega na tym, ze zaczyna sie lubic jego dziwactwa. * 😍 * Bardzo niebezpiecznie jest spotkać mężczyznę, który nas całkowicie rozumie. Kończy się to zawsze małżeństwem

_____♣♣♣_____________♣♣♣ _ ♣♣♣____♣♣______♣♣ ___♣♣♣ ♣♣_______♣♣_____♣♣ ______ ♣♣ ♣___________♣___♣ __________ ♣ ♣____________♣_♣ ___________ ♣ _ ♣____________♣ ___________ ♣ __ ♣_______________________ ♣ ____ ♣ __________________ ♣ ______ ♣ ______________ ♣ ________ ♣ __________ ♣ __________ ♣ ______ ♣ _______ ♣_♣__♣ __ ♣__♣_♣ ______ ♣____♣__♣__♣____♣ _______ ♣_____♣♣_♣____♣ _________ ♣_♣__♣♣__♣ ________________ ♣♣ _________________ ♣♣ __________________ ♣♣ _________________ ♣♣ ________________ ♣♣