Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brązik jasny

KOBIETKI jaką farbą mogę uzyskać jasny brąz........???

Polecane posty

Gość brązik jasny

bo za kazdym razem gdy kupuje farby ktore powinny wyjsc jako jasny kolor wychodzą bardzo ciemne...załamać sie można...

Gość brązik jasny
aha i chodzi mi o lepsze farby np loreal ...nie intersuje mnie londa paleta, garnier bo po tych farbach wlosy są jak siano:(

Gość brązik jasny
ja chce jansy braz:((((

Gość fiolkowe oczy
ja farbowalam zlotym swietlistym karmelem ale akurat firmy palette :P wlosow jak siano nie mam kolor na poczatku byl bardzo ciemny i tez sie wkurzalam ale po 2 tyg splukal sie do jasnego braziku jak na opakowaniu a w mocnym swietle slonca ma zajebiste zlote refleksy :) z tym ,ze jesli farbujesz jasnym brazem wlosy ,ktore masz zafarbowane na ciemny to moze nie wyjsc-nie iwem czy nie trzeba wczesniej chwile czegos na nich potrzymac(rozjasniacz,dekoloryzator0)

Gość a jaki amsz natuarlany i jaki
masz teraz kolor

Gość brązik jasny
fiolkowe oczy paleta odpada po dluzszym stosowaniu wlosy sa jak siano.Ja szukam dobrej farby ktore nie niszczy tak bardzo wlosow... fiolkowe o to chodzi ze ciagle farbuje jasnym brazem lub jasny orzech lub jasny kasztan i ciagle wychodzą mi ciemne wlosy...za kazdym razem wlosy przyciemniaja mi sie i to sporo juz sama nie wiem...moze jasny braz to blond?????

Gość brązik jasny
naturalnie jestem ciemna blondynka a teraz tak jak mowie jestem zafarbowana na jasny braz a tak de facto mam ciemny braz na glowie:(

Gość fiolkowe oczy
heh brazik ja nie mam zniszczonych wlosow-po czesci to moze genetyczne a moze zalezy od odzywek? polecam maske placenta-do kupienia w sklepie fryzjerskim :) sama zobaczysz jak zajebiscie wlosy wygladaja po jej stosowaniu do tego jedwab i naprawde nie mam zniszczonych wlosow :) btw moze po prostu idz do fryzjerki?? ona ci pokaze palete kolorow,wybierzesz ten co chcesz i na pewno taki wyjdzie :)

Jeśli kolor wyjściowy włosów (ten jaki masz przed farbowaniem) jest ciemniejszy to trudno jest uzyskać kolor dużo jaśniejszy. Może o jeden ton sie da, ale nie więcej.