Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

umównica

Wniosek o rozwiązanie umowy o świadczenie usług telekomunikacyjnych.

Polecane posty

Gość oczywiście jestes po studiach
i masz skończone 4 fakultety...:o

Gość ło matko a internet
to tylko do kafeterii masz :o ?

to zależy jaki operator i czy masz umowę lojalnościową czy nie w punkcie obsługi klienta dostaje sie gotowe pisemko, po co sie wysilać ?

Chodzi mi o umowę,którą zawarła starsza Pani, przyjaciółka mojej Cioci z przedstawicielem firmy, która jest zwykłym oszustem.

Gość ło matko a internet
"W internecie są płatne." a ty jesteś głupia i nie umiesz szukać 😴🖐️

przez dwa tygodnie można odstąpić od umowy jeśli już za późno to w momencie gdy zadzwoni do niej TP SA i zapyta czy rezygnuje pani z naszych usług przystępując do Firmy X ? to niech odpowie że nie rezygnuje, rozmyśliła się i nie przystępuje do firmy X taka umowa z firmą X traci moc , telekomunikacja nie oddaje klienta

Aliksandra-czyli na pewno dostanie telefon od osoby z telekomunikacji,tak? Umowa zostala zawarta 29.09.

Gość gkgkfgjyfuyj
Dostanie, ale dopiero za jakieś 2 tygodnie. Najlepiej zadzwonić na infolinię operatora z którym podpisała umowę i zgłosić rezygnację i do TP na 19393

tak z reguły robią ale mogą kogoś pominąć umowa niedawno zawarta czyli bez problemu można sie wycofać nawet ustnie zadzwoń do siedziby tej firmy albo tego przedstawiciela o ile zostawił nr telefonu napisz odręczne podanie z podpisem że właścicielka telefonu wycofuje się z podjętej umowy zgodnie z prawem konsumenta i proszę umowe zniszczyć , zawieź do tej firmy nie kombinuj z farmazonami

No dobrze. Dzwoniłam do tej telefonii. Rozmawiałam z konsultantem. Kompletnie niedoinformowany albo nie chciał być poinformowany. Zapytałam o wniosek. Powiedział,ze trzeba napisac i przesłać.

Gość gkgkfgjyfuyj
Wystarczy,że zadzwonisz do TP i powiesz, że dalej chcesz być abonentem i że w maliny cię wpuścili. Musi ta pani zadzwonić chyba, że masz pełnomocnictwo zgłoszone.