Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichy teoretyk

Albo kobieta da w łóżku wszystko czego chce facet

Polecane posty

Gość cichy teoretyk

albo on znajdzie sobie kogos na boku a jak którejś nie pasuje to żegnamy się z klasa lub bez Jak jakaś kobieta jeszcze nie wie dlaczego ja facet rzucil to sa tylko 2 proste odpowiedzi 1)nie dawała tak jak on chciał 2)dawała ale miała wredny charakter final cala prawda o zwiazkach

Na podstawie teorii nie należy zakładać, że zna się całą prawdę o związkach :) Twoj prosty sposób myślenia sprawia, że jedynie ty będziesz żył w/g tej teorii ale inni byliby głupcami gdyby uwierzyli, że to takie proste.

Gość daj mu to co on chce
zgadzam sie z autorem tego topiku, tak jest naprwde w zyciu,a ci co mysla lub pisza inaczej to sa w bledzie

Gość cichy teoretyk
Ktytykować jest latwo-podaj swoją wersję.

szkoda tylko, ze jak kobieta nie dostaje wszystkiego od faceta to mimo wszystko przymyka na to oczy... (wiele zdradzi, ale rownie dużo zostanie i bedzie sie meczyc)

Gość cichy teoretyk
Protestuję!!! Trzeba pokazywać całą!!! :P

Gość cichy teoretyk
Jak kobieta zostaje to znaczy ,że dostaje wszystko co w przypadku kobiety oznacza miłość. Ona zostaje bo uwaza ze on ja kocha i czesto jest to prawda.

Gość hahahhahaha
A ty po za, tym dawaniem chyba świata nie widzisz. Prosty chłopjesteś i tyle. Jak się chce , to dogadać można się w każdym temacie. I nie ma potrzeby plakatować forum, głupimi, niesłusznie zresztą sugerującymi, na dodatek pustymi sloganami.

Gość cichy teoretyk
on ja kocha bo ona mu daje wszystko ona zostaje bo on ja kocha cvzyli daje jej wszystko wniosek:najpierw poswiecenie kobiety dla faceta wtedy on sie otworzy i pokocha-tylko feministki musza rywalizowac ze swoim facetemi nigdy nie beda szczesliwe.

Gość o to to tak tak jestem za tymc

Gość cichy teoretyk
ci którzy sa przekonani o swojej wielkiej inteligencji moga tu nie pisac poniewaz sa ograniczeni umyslowo. proste odpowiedzi sa najbardziej prawdziwe a jak komus sie wydajw ze jest inteligetny i wyrafinowany to ma racje - wydaje mu sie

Gość hahahhahaha
do .......... daj mu to co on chce A gdy już będzie miał wszystko, to z nudów poszuka lepszego modelu. Oni sugerują, namawiają, żeby uzyskać, to o co im chodzi, a co będzie potem, to już inna kwestia.

Gość cichy teoretyk
zatem nie ryzykuj nigdy i nie otwieraj sie przed swoim facetem i nie dawaj mu tego czego chce bo moze kidys ciebie rzuci i poszuka lepszego modelu.

Gość hahahhahaha
Teoretykiem, to ty i tak nigdy nie będziesz. :D Działaczem, tym bardziej nie.

Gość o to to to tak tak
tez jestem za tym aby facet sobie na czole wypisał co on chce, aby kobieta wiedziała co on chce, bo inaczej ...jeśli nie jest jasnowidzem albo wróżką...to skąd ma wiedzieć? a od czasu do czasu dopisać na czole facet może...jakis aneks?...coby tam wpisać jakieś nowe wymyślone przez niego zmiany...wiadomo facet zmienia sobie to co chce ...z szybkością komety....oj...tych aneksów raczej sporo będzie życzę powodzenia w szukaniu takiej jasnowidzącej spełniaczki wszystkiego co facet chce....moze znajdzie jakąś desperatkę za wielką kasę

Gość hahahhahaha
Ja daję z siebie tyle ile uważam, że mam dać. To od podejścia prawdziwego mężczyzny, zależy na ile otworzy się kobieta.

Gość hahahhahaha
cd......pomijając oczywiście, tych porytych w wymaganiach.

Gość cichy teoretyk
to od inteligencji prawdziwej kobiety zalezy to ile da z siebie facet-da wiecej jak ona da wszystko. gdy nie da wszystkiego caly zwiazek bedzie ukladem i wlasnie w takim zwiazku tkwisz jesli dajesz tylko tyle ile uwazasz za stosowne a nie tyle ile on chce. dasz mu wszystko dostaniesdz wszystko facet pierwszy nie da ci wszystkiego bo wie ze kobiety manipuluja a jak sama tu o mnie napisalas jestem prosty - jak to facet- i jak mi ktos da wszystko to oddam wszystko.

Gość hahahhahaha
iiiiiiiii ............. vice versa ...............koniec tematu

Gość cichy teoretyk
proponuje zatem szaachowac sie bez końca i czekac kto komu pierwszy da wszystko i cale zycie przezyc na p-ól gwizdka. facet bez milosci przezyje a kobieta? to w waszym interesie drogie panie lezy aby byla milosc,a jesli wam nie zalezy to trudno- nie bedzie cale zycie milosci,albo bedzie kochanka

Gość hahahhahaha
Teorię zależności wynalazł........... uważaj, bo NOBLA dostaniesz. Równie dobrze można powiedzieć odwrotnie, co do płci.

Gość cichy teoretyk
odwrotnie nie mozna bo wam zalezy na milosci a nam na seksie-w duzym upriszczeniu. milosc to towar deficytowy,a sex mozna dostac latwo,zatem zeby miec milosc trzeba wiekszych nakladow,trzeba zaryzykowac i wy MUSICIE ryzykowac albo zrewidowac poglady na temat wagi milosci w waszym zyciu.

Gość hahahhahaha
To kobieta prowadzi dom, rodzi i wychowuje dzieci, stanowi nieodzowny element rodziny, a ty wciąż o tym samym, jakby nic ważniejszego nie istniało. Swoje życie ustawiasz pod seks i wiadomo, z góry, że zawsze tak bedziesz robił, nawet, kiedy już nie będziesz taki wydajny. :D:D

Gość cichy teoretyk
twoja odpowiedz jest nie na temat

Gość cichy teoretyk
KAŻDA kobieta moze prowadzic dom nie kazda daje jak my chcemy.

Gość cichy teoretyk
z jednym masz racje o czym innym niz sex(czytaj milosc) facet mysli jak juz nie moze:D