Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niemoRzliwa

nasza rozmowa na gg .. co myslicie ?

Polecane posty

kiedy kłocicie sie z facetem, to te kłotnie są ostre ? Krzyczycie na siebie , wyzywacie ?? Ja dzis uslyszalam takie słowa ... 16:06:29 tlk ojak peirdolona gowniara ktora umie plakac i przezywac ze chlopak jej nie kofusia 16:06:45 kup se ejszcze rozowe spodnie i bluzeczke i psa wpierdoldo torebki 16:06:51 jetsem kurwa zly 16:06:55 rozumiem 16:07:03 a nie chce byc z kims kto mnie o wszytsko obwinia 16:07:07 narazie 16:07:15 ty bys zdrowego smusila zeby zachorowal psychicznie 16:07:19 jestes nienormalna 16:07:39 5 dni probowalem z toba walczyc na gg by byc milym , rozwaznym , ale ty i tak wolalas swoje niepowodzenia i problemy wyzywac na mnie 16:07:43 a teraz jestes pewnie super happy 16:07:51 jebana hipokrytka i panikara 16:07:53 ja jebe 16:07:55 moja glowa 16:07:57 narazie Nawet jesli ma troche racji powiedzmy, wiadomo nie jestem bez winy, to czy to fair ze po 3 letnim zwiazku uslyszalam takie slowa ?? ;( Ocencie obiektywnie.

Gość ... ... ... ...
www.żal.pl :o

Gość blablavlalalaaa
eee... zachował się jak bachor. Nie wiem o co dokładnie poszło, ale ja bym z nim więcej nie chciała rozmawiać.

Gość ma trochę racji
dziewczyno szanuj się. facet robi z ciebie szmatę, a ty się jeszcze obwiniasz? jakby do mnie facet, nie ważne, czy po 3 latach czy po 3 dniach wyskoczył z taką gadką, dałabym mu w twarz przy najbliższym spokaniu.

Gość to nie jest ważne
facet który używa takich słów w stosunku do kobiety jest skreślony od razu. Nieważne jak dała mu w kość. Ja mojemu te ż nie raz w kość dałam , ale nie usłyszałam od niego nigdy takiej wiązanki. Ile macie lat?

Widać faktycznie masz coś z deklem nie tak, zachowujesz się jak gówniara i tyle, widać, że facetowi puściły szwy. A tekst o piesku jest cudny. :P Podejrzewam, że normalne słowa do Ciebie nie docierają, pojechał więc po całości.