Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolxd

wymieńcie jakis wyjatkowych ludzi

Polecane posty

Gość zdzirka orencz
to ya:classic_cool:

moze spotkaliscie kogos w swoim zyciu kogo określilibyście byscie wyjatkowym :classic_cool:

Gość masz tu parę..
Adrzej Gołota Tadeusz Rydzyk Adam Michnik Roman Polański Josef Fritzl Doda Edyta Górniak Robert Kubica Donald Tusk

Gość na kafe sa wyjatkowe osoby
:classic_cool:

Gość campari34
mój mąż

Gość Sratatatatatatatatatatata
masz tu parę.. Adrzej Gołota Tadeusz Rydzyk Adam Michnik Roman Polański Josef Fritzl Doda Edyta Górniak Robert Kubica Donald Tusk hahahaha:D bez przesady ale ta ironia nie powinna dotyczyc Kubicy,on jest w porzadku:classic_cool: ja bym dodala jeszcze Jole Rutowicz

Gość ...........oj............
moja siostra jest zarąbiasta:D mam dziś kaca giganta a ona nie dość że zrobiła zakupy, kupiła mi sucharki to jeszcze zrobiła rosołek a teraz nawet mi go odgrzewa. Walić Dodę, moja siorka jest najlepsza:classic_cool:

Gość booty a fffuu
jak topik o aktorach ,to ja Gajosa wymienie

Z Karol Wojtyła to ja tez sie zgadzam ale czy sportowiec moze być kimś wyjatkowym :O Kubica i Gołota nie prosiłem o liste przegranców :classic_cool: Doda i Górniak to raczej sprzedajne a nie wyjątkowe osby:D reszta z tej listy pewnie jakoś tam na swój sposób jest troch wyjątkowa:) tak myśle Tadeusz Rydzyk Adam Michnik Roman Polański Josef Fritzl Donald Tusk

Gość Był taki Ktoś Wyjątkowy
Moja Babcia:) Mądra, ciepła i mówiła, co myśli. Bardzo mądrze. Mówiła.

Gość to nawet nie jest smieszne
jezeli w ogole wymieniacie Josefa F. w takim zestawieniu to nie ma o cyzm mowic bo nie macie pojecia co znaczy chyba okreslenie: wyjatkowa osoba :O o nim moglaby tylko jego nablizsza rodzina tak powiedziec, albo banda psychopatycznych pedofili, ktora uznala go sobie za autorytet w sprawie wiezenia dzieci :O

Gość no ale był wyjątkowy
bo mało kto to robi tak samo jak mało kto jest premierem jak donald

Gość Wjątkowa osobaa
To taka, która ma swoje własne poglądy, zasady i wizję życia a nie takie wyuczone przez rodziców czy społeczeństwo i przy tym nie krzywdzi innych. Pozatym jest wierna sobie, ufa sobie w każdej sytuacji. Wtedy wydziela taki szczególny blask. Jedni nazywają ją przebojową inni dziwną a to tylko dlatego, że posiada niekonwencjonalne poglądy nad którymi trzeba się zastanowić a nie tylko potakiwać głową. Poznałam osobiście może ze 2 takie osoby w życiu. A tak nieosobiście - napewno taką osobą był Jan PAweł II, Nelson Mandela, może Joanna D'Arc hmmm :)