Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chlopka z opolanieskiej

NO DOBRA PANOWIE, MOWCIE PRAWDE JAK NA SPOWIEDZI

Polecane posty

Gość Chlopka z opolanieskiej

Wiem, ze tutaj jestescie, wiec do rzeczy : Jaskie mankamenty w urodzie przeszkadzaly Wam u partnerek?

Gość Norbertoooooo
Faldki .....:( i ogolnie troche grubiutka.... srednio zadbana....

Gość Włosy od pępka aż do łona
:(. A ogólnie fajna była :)

Gość fujasno
Brzydka cera z przebarwieniami itd. Jestem facetem, więc to ona powinna mieć ode mnie gładszą cerę :O

Gość moja miala
obwisle cyce :). Kurwa, gdybym miał byc z nia dłużedj to bym powiększył ilość siniaków na mordzie :(

Gość jestescie beznadziejni
Boze co za bzdury czy Wy kurwa myslicie ze jestescie idealni???jak sie kocha nie patrzy sie na jakies mankamentyyy.Macie owlosione rowy pachy suche piety brzydkie panozkice i co z tego?kurwa ogarnijscie sie ludzie i patrzcie na siebie my mamy byc idealne a Wy jak swinie pierdzicie nam pod nosss

Gość niepomalowane pazury u nóg

Chlopka z opolanieskiej Wiem, ze tutaj jestescie, wiec do rzeczy : Jaskie mankamenty w urodzie przeszkadzaly Wam u partnerek? Twoje pytanie jest niewłaściwe. każda ma jakieś mankamenty. A jesli za bardzo przeszkadzają to taka kobieta nie jest prawdziwą partnerka. Facet moze znią chodzić nawet rok, zeby mieć z kim sypiać, ale się nie zakochga, bo mu nie pasuje np. jej figura. Natomiast, raczej nie odnosi sie to do pojedyńczych drobnych mankamentów np. jak nos. Bardziej otyłość, krótkie nogi, czy obwisłe cycki. Smród z buzi, brzydkie zęby itp.

Włosy od pępka aż do łona . A ogólnie fajna była Była dzika. Rzadko się takie spotyka. Ja raz takiej masowałem brzuch i strasznie mnie to podnieciło. Takie włoski ala lata 70 nie sa codziennością :P