Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz17

Mam 17 lat poznałem 19 latke z dzieckiem

Polecane posty

Gość Mateusz17

Pewnej soboty na imprezie poznałem super dziewczynę.Zaczęliśmy ze sobą pisać pomalutku się poznawaliśmy..Nie przypuszczałem ze ma 19 lat nie wyglądała na tyle..Mój wiek ja troszkę przeraził ale go przyjęła..Spotykaliśmy się dość często przeważnie gdzieś na mieście,albo przyjeżdżałem do niej..Po paru miechach znajomości poczułem ze mi na niej zależy..Wspólne wypady i w ogóle,bardzo nas do siebie zbliżyły..Po pewnym czasie zauważyłem ze Ona jest jakaś dziwna, smuciła się bez przyczyny nie wiedziałem co jest grane..Prosiłem żeby mi powiedziała ale nie chciała;-/aż pewnego dnia napisała mi ze już nigdy się nie spotkamy,nie miałem pojęcia co się dzieje;-/chciałem żeby mi wyjaśniła o co chodzi a wtedy powiedziała mi ze ma prawie 2 letnie dziecko moja reakcja nie była taka ze O KURWA CO ZA SUKA..Nie potrafiłbym tak o Niej powiedzieć..ale przyznam byłem oszołomiony i zły ze teraz kiedy się zaangażowałem dowiaduje się takich rzeczy;-/jak mi powiedziała dziecko ukrywała przede mną,kiedy bywałem u niej,zabawki i wszystko sprzątała..Wiem mam dopiero 17 lat i już takie problemy mam w życiu..wiem ze to jest śmieszne 17-sto latek i 19 stka z dzieckiem..Ale ja traktuje to poważnie..Bardzo proszę o jakąś doradę co robić dalej..?? Nie wyśmiejcie mnie PROSZĘ

Gość emkaas
masz 17 lat nie pierwsza nie ostatnia, dlatego odpusc sobie...

Gość o kurdeee...
ja mam 18 i poznalam 20 latka ktory ma juz dziecko:( tyle ze ja wiedzialam o tym od poczatku i zaczyna mi na nim zalezec..jemu tez strasznie na mnie zalezy i juz nie wiem co robic:(

Gość dorada to ryba
a co do tematu - mozesz sie z nia spotykac, bez deklaracji, bo raczej zobowiazania w tym wieku i sytuacji sa trudne.

Gość emkaas
zreszta skoro od poczatku nie powiedziala ze ma dziecko to kto wiee co jeszzcze przed toba kryje :P

Gość Autorze słuchaj serca
Ty ja znasz najlepiej. Jeśli to był głupi błąd z którego jest dziecko to możesz spróbować. Ale jeśli laska jest hm lekkich obyczajow daruj sobie. A co na to twoi rodzice wiedzą że dziewczyna jest starsza i ma dziecko

Gość o kurdeee...
a ja co myslicie co ja mam zrobic? chlopak powiedzial ze sie we mnie zakochal...ale ja nie wiem czy wyobrazam sobie zwiazek z facetem ktory ma juz dziecko:( ale on jest naprawde wspanialy...no takiego faceta jeszcze chyba nie spotkalam

Gość kssseniaa
taaa...typowe myślenie młoda i ma dziecko = lekkich obyczajów :-O niby zajście w ciąże uzależnione jest od ilości partnerów i doświadczeń seksualnych?? chyba wręcz odwrotnie...

Gość Mateusz17
''słuchaj serca''dobrze powiedziane...jeszcze nie chce mieszać do tego rodziców..

Gość fefe4tft4
rodzice zwykle nie biora pod uwagę uczuć dziecka a bardziej praktyczne okoliczności..więc nie mieszaj ich w to. a decyzja należy wyłącznie do Ciebie, na forum jej nie znajdziesz. możemy tylko nakierować Cię na pewne za i przeciw

Gość Mateusz17
tak samo myślę żeby ich nie mieszać w to..naprawdę trudna decyzja nie wiem co robić..dzisiaj mam jechać do Niej poznać jej coreczkę

Gość mjhhj
Mateusz17 chłopie,gdzie ty sie chcesz pchac,.Jak 19 latka ma 2 letnie dziecko,to wiadomo,ze o antykoncepcji duzo nie wie i w ogole po co pchasz sie tam gdzie jest dziecko.Ty masz dopiero 17 lat.Nie badz frajerem.

Gość ewere4r4
ale rpzecież nie musisz dziś podejmować żadnych wiażących decyzji....możesz kontynuować znajomość a decyzja sama z czasem zapadnie. bo jeśli teraz zerwiesz z nią kontakt, to po jakimś czasie kiedy posiadanie dziecka nie bedzie już czymś tak abstrakcyjnym możesz żałować decyzji..

Gość kssseniaa
a co to za kryterium doboru partnerki - wie/nie wieo antykoncepcji?? ;_D jak nie wie to autor jej powie hehe

Gość jvcbrfc
17 latek sam jest jeszcze jak dziecko i chce się wiazac z dziewczyna ktora dopiero co przestała byc dzieckiem i ma juz dziecko.SZok.

Gość fgreg
jaki szok?? przeciez on nie chce brać z nią ślubu, prawda?? za pare lat teraz wielkie problemy przestaną być takie duże

Gość mam sąsiada
w takim samym wieku i sytuacja identyczna dosłownie... szczegółów nie znam, ale wiem że są ze sobą, nieraz widziałam ich na spacerze z wózkiem i wyglądali na szczęśliwych:-) ale to twoja decyzja czy to zaakceptujesz, no i wiadomo że musisz szerzej na to spojrzeć, a nie ze dziecko to już ją skreślasz...

Gość hstyhty
fgreg tylko,ze jak dziewczyna 19 letnia ma 2 letnie dziecko,to nie ejst pewne,czy nastepne dziecko nie bedzie w drodze gdy zada sie z 17 latkiem.Dziecko 17 letniae z niedojrzała,nie potrafiaca zabezpeiczyc sie [przed ciaza 19 latka,to murowana druga ziaza

Gość sadADa
Doradzacie małolatowi aby zadałs ie z 19 latkla z dzieckiem.A mzoe jak taki 17 latek chce chodzic z taka juz dorosła i z zobowiazaniami dziewczyna zacznie sam na siebie pracowac to wtedy innaczej spojrzy na chodzenie z 19 ltka z dzieckiem. Tera z17 lkatek madry jestmbo rodzice go utrzymuja i na prezenty i na wyscie do kina ,na impreze mu kase dadza.

Gość gretg
wiesz, do tanga trzeba dwojga. nie tylko na głowie dziewczyny jest zabezpieczenie.z resztą człowiek uczy się na błędach

Gość err34r
sadADa a co ma do tego utrzymywanie się??

Gość dhbrt
gretg jezlei dziewczyna mysli o swojej przyszłosci to ona bedzie decydowała o antykoncepcj,i to jej bedzie bardziej zalezało na tym aby nie zajsc w caize. Tylko,ze wiekszosc mysli dupa a nie głowag

Gość FEFRE
err34r a co,niby 17 latek z ta 19 latka nie beda nigdzie chodzili?nie beda chcieli isc do kina,na dyskoteke,na lody,np.17 latek nei bedzie chciał kupic dziecku 19 latki jakiegos lizaka,cukierka.A niby skad kase na to wexmie?przeceiz wiadomo,ze od rodzicow.Ja bym pogoniła takiego do pracy gdyby przyszedłby i powiedział,ze ma 19 letnia dzeiwczyne ktora ma juz 2 letie dziecko.

Gość frentii
Dziecko drogie, naprawde chcesz sobie spierdolic najlepsze lata na zadawanie sie z taka osoba?:O:O Poswiecisz sie jej, a ona i tak cie kopnie w dupe jak na horyzoncie pojawi sie starszy facet z kasa, ktory zapewni jej lepsze zycie.

Gość rqwe23
zacznijmy od tego że kompletnie nic nie wiemy na temat okoliczności jej zajścia w ciążę...może się puszczała, może miała tylko jednego stałego partnera, może zostałą zgwałcona...może się nie zabezpieczała, może pękła im prezerwatywa, może tabletka nie podziałała, może źle wyliczyła dni... bez sensu ocenianie jej podejścia do seksu i antykoncepcji bez znajomości tych faktów

Gość ewr3
FEFRE no a jakby miała 16 lat i nie miała dziecka to co?? jaka różnica?? nie chodziliby do kina?? nie musiałby d rodziców brać??