Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerosc nie popłaca

odstawiłam pigułki nic mu nie mówiac

Polecane posty

I zaszłam w ciąże, mam 24 lata a on 27...juz najwyższy był czas.On stwierdził ze nie chce dziecka, mówi ze zostawi mnie, będzie płacił alimenty ale mnie zostawi....głupia jestem ze wyznałam mu prawdę...jakbym nic nie mówiła ze go oszukałam to by było na pewno inaczej.

Gość niestety sama sobie
nawarzyłaś tego piwa wiec musisz je wypić. Nikt nie może nikogo zmusić do macierzyństwa lub ojcostwa.

Gość Ty jestes glupia nie dlatego
ze mu powiedzialas, tylko dlatego ze w bachora go chcesz wrobic. Bardzo dobrze Ci tak. Powinien Cie zostawic a Ty teraz sama wychowuj sobie dziecko. 24 lata a zachowuje sie jak gowniara.

Gość hot staff
szczerosc wynikla z wczesniejszego oszukania go ?:o bosze ..

mało kobiet tak robiło? chciałam dziecka, co mnie obchodzi co on chce! wiecie jak to jest jak chce sie dziecka? jak mnie zostawi cóż...będzie dupkiem....

Gość kolejna idiotka
"chciałam dziecka, co mnie obchodzi co on chce! " a nie pomyślałaś że dziecko chciałoby mieć rodzinę, kochającą się rodzinę ? a nie tylko matkę która miała kaprys by zrobić sSOBIE dzidziusia.... dziecko to nie gadżet którym się chwali na ulicy

no tak, mam meża byłby ojcem...to nie rodzina?

Gość to skoro nie obchodziło cię to
czy on chce czy nie a Ty chciałaś to sama wychowaj sobie teraz to dziecko

Gość kolejna idiotka
jedną głupią decyzją zadecydowałaś o całym życiu Twojego przyszłego dziecka teraz ono będzie miało kompleksy że ojciec je nie chciał, nie kochał a za jakiś czas zafundujesz mu galerię pacanów którzy będą sie przewijać przez Wasze życie i Twoje łóżko.... bo TY będziesz miała kaprys by mieć partnera i też nie będziesz sie zastnawiać co będzie czuło to dziecko czy wiesz że wzorce rodziny i związków wynosimy z rodzinnego domu ? jesli będziesz miała córkę, ona w dorosłym życiu ciągle będzie ąłdowała się w idotyczne związki poszukując akceptacji facetów, będzie to jej sposób na podniesienie samooceny

Gość nie to nie rodzina
to jest Twoj kaprys. Chce musze miec. Ty w ogole nie dojrzalas do macierzynstwa... Wspolczuje dziecku, ktore nie jest poczete z milosc tylko z zachcianki swojej matki

Gość kolejna idiotka
masz męża ? to kim jest ojciec dziecka skoro Ty jesteś mężatką ? no chyba że mąż-ojciec dziecka woli się rozwieść niż wychowywać dziecko którego nie planował....

Gość ale z tego co ona pisze to on
nie chcial jeszcze dziecka i wiedzial ze ona sie zabepiecza pigulkami. A jak je odstawila specjalnie bo ona chce dziecka, to ja sie jemu nie dziwie, ze nie chce z nia byc.

jeśli to prawda... to gratuluję idiotyzmu że też ludzie mają takie denne pomysły nie pojmujesz, że decyzja o dziecku powinna być podjęta przez obydwoje partnerów?!!! P.S. Nie dziwię się chłopakowi... powinien Tobie zasadzić kopa - może wtedy zauważysz jak dennie się zachowałaś! To nie jest tylko Twoje życie i nie masz prawa decydowac za drugą osobę!

Gość a mnie rozbrajaja
ludzie, ktorzy nabieraja sie na takie nedzne prowokacje :O

Gość nie ma tu miejsca na dyskusje
chcialas dziecko to je teraz wychowuj.

Gość Magicca
I takie wlasnie idiotki psuja opinie kobietom....mam nadzieje, ze bedziesz miala odwage powiedziec kiedys dziecku, ze wrobilas jego tatusia... Zenada!

A ja Cie nie krytykuję. Facet, który nie chce dziecka to egoista nic wart, myślący tylko o sobie. Olej go, dziecko to wielki dar od Boga i ciesz się, że mogłaś zajść w ciążę. Kiedyś mogło byc tak, że nie chciałby dziecka a potem gdyby mu się zachciało to Ty może już nie mogłabys mieć, więc może znalazłby sobie młodszą i do niej odszedł.Dla mnie to dupek. Każdy odpowiedzialny i mądry facet ucieszyłby sie z dziecka.Na Twoim miejscu sama wywaliłabym go z domu po takim postawieniu sprawy i cieszyłabym sie tym dzieciątkiem, a te głupie baby, które Ci tu pisza to po prostu widać, że jeszcze wiele w życiu nie przeżyły.

az brak mi słów... nie lepiej bylo sobie poszukac faceta ktory tez chce dziecko? :/ ja bym Ci jeszcze po pysku dała na jego miejscu. Co z tego ze TY chciałaś? nie pomyslałas ze podejmując ta decyzje mozesz mu spierdolic wszystkie plany?

Gość w sumie to moze
Może niepotrzebnie nadajecie na ta kobiete.Skoro 2 doroslych ludzi jest w zwiazku obojetnie jakim(malzensto,konkubinat).Żyja wspolnie, kochaja sie to chyba normalne ,ze wkoncu kobieta czujac bezpieczenstwo i oparcie w Swoim partnerze zapragnie dziecka! Mezczyni w wiekszosci , maja nieuzasadnione obawy przed zostaniem ojcem!Byc moze,gdyby sama nie podjela decyzji,ze juz najwyzszy czas na pełna rodzine,nigdy by sie nie doczekala jakiejkolwiek reakcji ze strony meza.Sa rozni ludzie i rozne sytuacje w zyciu.Uwazam,ze powinna wspolnie z mezem podjac tak wazna decyzje,ale nie osadzajmy jej tak ostro, nie znajac sutuacji w jakiej sie znalazla.

Gość Magicca
stokrotkass sa ludzie, ktorzy chca dzieci, a sa i tacy, ktorzy ich nie chca. I maja do tego prawo. Piszesz, ze on nie jest nic wart? A ile wg ciebie jest warta kobieta, ktora oszukuje wlasnego meza? To co ona zrobila jest po prostu nieuczciwe. Takich rzeczy nie robi sie bliskiemu czlowiekowi. Teraz poniesie tego konsekwencje, bo on odejdzie. I dobrze! Szkoda tylko dziecka, ktore bedzie sie wychowywac bez ojca. Ale to wina tylko i wylacznie jego glupiej, nieuczciwej matki. Zycie oparte na oszustwie nie jest zyciem.

Jasne , a on też jej mógł życie zniszczyć tym, że nie chce dziecka, nie ważne że ona chciała bo on nie chce. To jest jest najważniejsze. Tak to juz jest po prostu, że głupie kobiety bronia facetów, dopóki same czegoś podobnego nie przeżyją.Ważne jest tylko to co chce pan i władca. A tak na marginesie to dziecku jest potrzebne szczęśliwe dzieciństwo a wielu przypadkach to że ma dwoje rodziców to nie zawsze jest ono szczęśliwe. Często dzieci wychowywane przez jednego rodzica maja dużo lepiej niż w tak zwanych pełnych rodzinach.

Widzę, że mało jeszcze w życiu przeszłyście. Kiedys przekonacie sie jak mało faceci są uczciwi, przynajmniej większość z nich. Jesteście młode, być może macie krótszy lub dłuższy staż małżeński i jeszcze nie doczekałyście realii życia. Ufacie swoim mężom, ale mówię Wam do czasu, do czasu....

Gość Magicca
stokrotkass naprawde nie rozumiesz, czy tylko udajesz:) Skoro ona brala pigulki, to znaczy ze ustalili WSPOLNIE, ze dziecka nie chca. I ona sama, jednostronnie, potajemnie, te umowe zerwala. Bez porozumienia sie z mezem. To wlasnie nazywam brakiem uczciwosc. A co do facetow...jasne, ze sa rozni, nie zawsze uczciwi. Ale i niestety kobiety tez takie sa.. Vide autorka.

Dlaczego sie wypowiadasz, gdy sama nie znasz sytuacji? A może było tak, że to jej mąż wymusił na niej żeby zażywała tabletki a ona to robiła dla niego. Kobieto nie znasz sytuacji a sie wypowiadasz. Zakochana kobieta wiele zrobi dla męża, nawet kosztem swojego zdrowia. A faceci często narzucaja kobietom zażywanie tabletek nie myśląc nawet czy to jest dla niej zdrowe. I gdzie tutaj jej wspólne podejmowanie decyzji? To kobiety w większości ustępują mężom, kosztem swojego zdrowia kub kosztem swoich marzeń.sama się kiedyś przekonasz.

"wymusił na niej żeby zażywała tabletki a " w jaki sposób? powiedział że nie będzie z nią spał albo że ją rzuci? wolne żarty :D a ty jesteś taka wyrywna i co facet każe to padasz na kolana wysłuchując woli oświeconego pana a potem lecisz wykonać? :D :classic_cool:

Gość Magicca
stokrotkass oj, kobieto, nie rob z innych kobiet takich strasznych ofiar losu, co to nic nie wiedza, nic nie potrafia, samodzielnie nie mysla, tylko wykonuja potulnie polecenia faceta. Ja takich nie znam:) Nie jestem mlodziutkim dziewczatkiem, tylko dojrzala kobieta. Wiec nie mow mi o znajomosci zycia, ok? A oszustow nie lubie i nie toleruje, bez wzgledu na to, kogo to dotyczy. Wolno mi?